Несебърски танцови двойки показаха висш пилотаж

Снимка: Авторът
113 двойки от 42 клуба участваха в турнира за купа “България”, проведен през уикенда  в града на розите-Казанлък. Организатори са Българската федерация по спортни танци и Клубът по спортни танци "Роза”-Казанлък...

113 двойки от 42 клуба заявиха участие в Открития турнир за Купа “България”, проведен през уикенда  в града от Долината на розите.Той се проведе в спортна зала „Арсенал” под патронажа на кмета на община Казанлък Стефан Дамянов. Организатори бяха Българската федерация по спортни танци и  Клубът по спортни танци”Роза”-Казанлък. Клубът по спортни танци “Несебър” се представи в Открития турнир със седем двойки в четири състезателни класа.В клас 9Е се състезаваха 16 двойки. Представителите от Несебър се класираха на 7,8,10 и 11 място.

 

Осем двойки спориха за първото място в клас 11Е.То стана притежание на Филип Кершер и Анна-Никол Антонова /на снимката с треньорите си Милена Петрова и Теодор Янев/.От петнадесетте двойки в клас 13D най-добри за пореден път бяха Самуил Лечев и София Коларова.Димитър Георгиев и Йоана Хаджиева в клас 15D   заеха четвърто място. 

 

Мара МОМЧИЛОВА                      

 

Добавете коментар
Въведете Кода от картинката в полето под него.

Спорт
Търси по дума
 
Допълнителна информация
Здравей, Бургас
Виц на деня
Изпрати електронна картичка
Анкета
Кой е най-хубавия град за живеене на Южното Черноморие?
  • Бургас
  • Несебър
  • Поморие
  • Созопол
  • Приморско
  • Царево
Събитиен Календар