32 футболисти се събраха за първата тренировка на “Несебър”

Снимка: Интернет
Отборът започна подготовката си за пролетния полусезон с 32-ма футболисти. Първата тренировка бе водена от новия старши треньор Димитър Стойчев...

32 футболисти се събраха за първата тренировка на “Несебър”.Тя се води от новия старши треньор на отбора Димитър Стойчев.

 

Преди Нова година ръководството на “Несебър” се раздели с близо половината си състезатели,но отборът започна подготовката си за пролетния полусезон с 32 футболисти.Първата тренировка в която имаше и двустранна игра в късния след обед,бе водена от новия старши треньор Димитър Стойчев и бе изгледана и от спортно-техническия директор Руси Гочев.От треньорския щаб освен напусналите Иван Маринов и Светослав Гърков, е освободен и треньорът на вратарите Тихомир Тодоров.На негово място е привлечен игралият в клуба  Веселин Шулев.Помощник остава Стоян Филипов ,а Ангел Стойков става играещ помощник-треньор.

 

Предсезонната подготовка  до 28 януари ще се води в клубната база на Градския стадион.Засега са планирани три сигурни контроли.На 25 януари със “Созопол”,на 28-с “Черно море” в Обзор и на 5 февруари с “Черноморец”-Поморие.

 

В близките дни състава на трениращите футболисти ще бъде редуциран до 22-25 футболисти,а с кои ще бъдат подписани окончателно договори ще се решава допълнително

 

В днешната тренировка взеха участие игралите в отбора Петър Колев и Георги Калоянов,които заедно с вратаря Гаргов,доскоро се състезаваха за тима на “Равда”, прекратил преждевременно участието си в “Б” група.Освен тях на терена бяха и Костадин Дажмбазов и Смиеон Златев от “Нефтохимик”,както и Иман Янков и Георги Хашев” от “Берое”.

 

Максим МОМЧИЛОВ

 

 

Добавете коментар
Въведете Кода от картинката в полето под него.

Спорт
Търси по дума
 
Допълнителна информация
Здравей, Бургас
Виц на деня
Изпрати електронна картичка
Анкета
Кой е най-хубавия град за живеене на Южното Черноморие?
  • Бургас
  • Несебър
  • Поморие
  • Созопол
  • Приморско
  • Царево
Събитиен Календар