Георги Василев и Андрей Желязков аут от „Несебър”

Снимка:

Управителният съвет на ФК”Несебър” реши да не подновява договорите на досегашния ст.треньор Георги Василев и гл. мениджър Андрей Желязков, които изтичат в края на юни...

Кадрови и структурни промени в Общински футболен клуб”Несебър”. Освободени са старши треньорът Георги Василев и главният мениджър Андрей Желязков

Управителният съвет на ОбФК”Несебър” реши да не подновява договорите на досегашния ст.треньор Георги Василев и главния мениджър Андрей Желязков,които изтичат в края на м.юни,като същевременно им изрази благодарност за досегашната работа в клуба.

За решенията на УС информира неговия председател Пламен Копчев.За главен селекционер на клуба бе избран Николай Русев,който запазва и поста си  на директор на Детско-юношеската школа.Старши треньор става Стоян Филипов-досегашен помощник-треньор в клуба.Очаква се в близките дни той да обяви своите помощници и заедно със селекционера да изложат пред ръководството вижданията си за подготовката на отбора,и за привличане на нови играчи.

Поради структурни промени се закрива длъжността изп.директор,която заемаше Христо Христов,като УС му отправи предложение да стане спортно-технически директор.Човекът,които ще се занимава с икономическата политика на клуба е Емил Пергелов,избран за икономически директор.

Във връзка с извършените структурни промени предстои приемане на нов правилник за дейността на клуба.Предвиждат се мерки за свиване на разходите и намаляване възнагражденията на работещите в клуба.

Извършените кадрови и структурни промени са показателни,че ръководство на клуба поема курс за работа изключително с местни кадри.До месец предстои завършването на помощните терени към клубната база,изградени със средства от общинския бюджет на стойност от близо 1 млн.лв.,чието пускане в експлоатация ще подобри учебно-тренировъчния процес на футболните формации на клуба. 

Максим МОМЧИЛОВ, 30 май 2010 г.  

 

 

 

 

 

 

 

Добавете коментар
Въведете Кода от картинката в полето под него.

Спорт
Търси по дума
 
Допълнителна информация
Здравей, Бургас
Виц на деня
Изпрати електронна картичка
Анкета
Кой е най-хубавия град за живеене на Южното Черноморие?
  • Бургас
  • Несебър
  • Поморие
  • Созопол
  • Приморско
  • Царево
Събитиен Календар