Генералът на първа тренировка с „Несебър”

Снимка: Internet
Новият старши треньор на втородивизионния “Несебър” Георги Василев изведе за първа тренировка отбора. В щаба му е и Андрей Желязков, с когото Гочето от години работи съвместно. Под  ръководството на Василев...

Новият старши треньор на втородивизионния “Несебър” Георги Василев изведе за първа тренировка отбора. В щаба му е и Андрей Желязков, с когото Гочето от години работи съвместно. Под  ръководството на Василев участие в първото за новата година занятие, което се състоя на стадиона в Равда, взеха  26 футболисти. От състава отсъстваше камерунецът Марсел Еламе. Защитникът е все още в родината си, където подновява личните си документи. Той ще се присъедини към своите съотборници на 11 януари. В тима очакват  привличането на две нови попълнения. “Несебър” напуска Станимир Митев, който от пролетта ще играе с екипа на “Черноморец” /Поморие/.
“За мен професията преди всичко е хоби и приемам в пълния смисъл тази дума предизвикателство, защото това е интерес и амбиция, които трябва да реализирам. Целите са поставени още преди моето идване тук и мисля, че до голяма степен има база, основа и основание да се претендира за едно от двете места. Едното място дава директен път към “А” група, другото за бараж”, каза Георги Василев вчера.
Новият наставник на “делфините” все още няма официално подписан договор с “Несебър”. Забавянето е поради отсъствие на президента Пламен Копчев. За футболния специалист, ръководил отбори като “Левски” и ЦСКА, това не е проблем, а подробност. Генерала заяви, че  не се притеснява от това, тъй като всичко е уточнено. Договорът на Георги Василев ще е до края на сезона.
По традиция стартът на зимната подготовка бе отбелязан с почерпка. Една от бутилките с шампанско гръмна кметът на Несебър Николай Димитров. Той пожела  добри игри и победи на отбора, чрез които “Несебър” ще заслужи мястото си в елита.
 Целите пред треньорското ръководство и отбора е влизане в елитната “А” група.
До 27 януари футболистите на “Несебър” ще са на лагер в Обзор. Втората фаза от подготовката ще е от 8 до 17 февруари по всяка вероятност в Несебър. Заплануваните контролни срещи са осем. Първата е на 23 януари срещу “Нефтохимик”. Останалите спаринг партньори в проверките са отборите на “Чавдар” /Етрополе/ на 27 януари, “Монтана” на 30 януари, “Сливен” на 2 февруари, “Черно море” на 6 февруари, “Добруджа” на 10 февруари, “Черноморец”/Поморие/ на 13 февруари и “Равда” на 17 февруари.

 

8 декември 2010 г. /в-к Компас

 

Добавете коментар
Въведете Кода от картинката в полето под него.

Спорт
Търси по дума
 
Допълнителна информация
Здравей, Бургас
Виц на деня
Изпрати електронна картичка
Анкета
Кой е най-хубавия град за живеене на Южното Черноморие?
  • Бургас
  • Несебър
  • Поморие
  • Созопол
  • Приморско
  • Царево
Събитиен Календар