Баскетболистите от “Черноморец” в подготовка за Лигата

Снимка: Internet
Група от 12 състезатели изведе за първа тренировка новият старши треньор на баскетболния “Черноморец” Дечо Коешинов. Подготовката стартира с крос...

Група от 12 състезатели изведе за първа тренировка новият старши треньор на баскетболния “Черноморец” Дечо Коешинов. Подготовката на бургазлии стартира с крос по крайбрежната ивица на бургаския плаж в неделя, а до края на седмицата  занятията ще са по две. В четвъртък отборът ще направи и първа тренировка в зала, съобщава вестник „Компас”. В дебюта си като старши треньор в Националната баскетболна лига 34-годишният бивш национал Дечо Коешинов засега ще разчита на три нови попълнения. Това са бившият плеймейкър на вицешампиона “Черно море” Пламен Алексиев, 38-годишният ветеран Дуейн Мортън и съотборникът му в “Левски”- 20-годишният двуметров исполин Цветелин Иванов. В състава ще бъде привлечен още един чужденец, съобщи вчера председателят на БК “Черномоец” Димо Костов.
Подготовка с отбора започна и Бойчо Брънзов-младши. Дали центърът, който е син на легендарния баскетболен специалист Бойчо Брънзов, ще бъде привлечен в отбора, ще реши Коешинов, който тепърва трябва да сглобява отбора. Със състава се подготвят и всички състезатели, играли с екипа на бургазлии през миналия сезон в “А” група.

 

1 септември 2009 г. / „Компас”

 

Добавете коментар
Въведете Кода от картинката в полето под него.

Спорт
Търси по дума
 
Допълнителна информация
Здравей, Бургас
Виц на деня
Изпрати електронна картичка
Анкета
Кой е най-хубавия град за живеене на Южното Черноморие?
  • Бургас
  • Несебър
  • Поморие
  • Созопол
  • Приморско
  • Царево
Събитиен Календар