Възраждат химна на „Нефтохимик”

Снимка: Георги Христов
Химнът на възродения “Нефтохимик”, в изпълнение на Георги Христов, отново ще зазвучи след почти 13-годишна пауза. Това ще стане в първия мач...

Химнът на възродения “Нефтохимик”, в изпълнение на Георги Христов, отново ще зазвучи след почти 13-годишна пауза. Това ще стане в първия домакниски мач на “шейховете” на стадиона в “Долно Езерово”, съобщиха спортните агенции. Георги Христов подари химна на отбора като приятелски жест към тогавашния му президент Христо Порточанов. Но по това време „Нефтохимик” бе на челни позиции в „А” група, а сега е доста надолу, за да се римува с „отбор велик”, коментират наблюдатели.

 

Първенството в Югоизточната “В” група започва на 16 август, а жребият за мачовене в трета дивизия ще бъде изтеглен на 3 август. До първия домакински мач на стадиона в бургаския квартал ще бъдат монитрани седалки. Първоначално техният брой няма да надхвърля 50. Седалките ще бъдат поставени в зоната срещу входа на съблекалните. Идеята на ръководството на “Нефтохимик” е постепенно спортното съоръжение да стане по-привлекателно, а феновете на отбора да се чувстват удобно на трибуните, уточняват от клуба.

2 август 2009 г. / Бургас

 

Добавете коментар
Въведете Кода от картинката в полето под него.

Спорт
Търси по дума
 
Допълнителна информация
Здравей, Бургас
Виц на деня
Изпрати електронна картичка
Анкета
Кой е най-хубавия град за живеене на Южното Черноморие?
  • Бургас
  • Несебър
  • Поморие
  • Созопол
  • Приморско
  • Царево
Събитиен Календар