„Черноморец” е на летен лагер

Снимка: Интернет
Двадесет и трима футболисти започнаха лятна подготовка. От състава са освободени Николай Николов, Станислав Жеков, Атанас Фиданин и Стефан Трайков, Ванчо Траянов, Александър Стоимирович и Марин Петров...    

Двадесет и трима футболисти започнаха лятна подготовка за българския футболен клуб Черноморец (Бургас). От състава са освободени защитниците Николай Николов, Станислав Жеков, Атанас Фиданин и Стефан Трайков, както и халфовете Ванчо Траянов, Александър Стоимирович и Марин Петров.    
На първата тренировка не се явиха бразилците Мишел Платини и Дуду, както и португалецът Марсио Нуньо, които са пристигнали в същия ден край морето и се присъединяват към отбора утре. На индивидуален план пък се готви възстановяващият се след операция нападател Пламен Крумов.    
Новите имена в състава са Ектор Гонсалес, записал два дебютни мача със синьо-белия екип от Венецуела, Нилтон Кардосо и Енис Хайри, тунизиец с германски паспорт.
До 19 юли "акулите" ще лагеруват на базата в Поморие, а след това пътуват за Австрия, където ще продължат с нови 10 дни в лагерен режим.
Контролите до този момент са на 7 юли. "Акулите" ще срещнат дублиращия отбор на Черноморец, който е под ръководството на новия старши треньор Петър Хубчев, на 9 юли срещу Етър (Велико Търново), на 13 срещу третодивизионния Созопол. Сигурна е проверката с германския шампион Волфсбург по време на лагера в Австрия - тя ще бъде на 24 юли.
След 28 юли отборът се завръща обратно в Бургас, където ще дочака старта на новото първенство на 8 август. Старши треньорът Красимир Балъков ще даде официална пресконференция в четвъртък, на която ще сподели идеи за предстоящата селекция и целите на състава в новото първенство.

 

5 юли 2009 /Sportni.bg

 

Добавете коментар
Въведете Кода от картинката в полето под него.

Спорт
Търси по дума
 
Допълнителна информация
Здравей, Бургас
Виц на деня
Изпрати електронна картичка
Анкета
Кой е най-хубавия град за живеене на Южното Черноморие?
  • Бургас
  • Несебър
  • Поморие
  • Созопол
  • Приморско
  • Царево
Събитиен Календар