38 сърфисти ще участват в регата „Хоризонт” в Бургас

Снимка: Интернет
Трифон Грудев ще открие националната сърф регата „Хоризонт” в Бургас. Стартът на регатата е в 11 часа на 27 юни /събота/ пред Уиндсърф клуб „Бургас”...

Трифон Грудев ще открие националната сърф регата „Хоризонт” в Бургас. Стартът на бургаската регата от календара на Федерацията по ветроходство е в 11 часа на 27 юни /събота/ пред Уиндсърф клуб „Бургас”. В регатата ще участват над 38 сърфисти от Бургас, Несебър, Поморие, Обзор, Приморско, Варна, София и др.

По покана на домакините, от 18 часа предния ден /петък/ Трифон Грудев ще се срещне в бургаския сърф клуб със сърфисти, яхтсмени, професионални спортисти и любители на водните спортове на работна среща-дискусия за обсъждане на проблемите на водните спортове в Бургас и региона и възможностите за тяхното разрешаване.

Поканата на сърфистите към Трифон Грудев е отправена неслучайно. Освен че е мажоритарен кандидат и водач на парламентарната листа на НДСВ от Бургас, той самият е запален сърфист и почитател на екстремните водни спортове, каза д-р Петър Петров от бургаския сърф клуб.

Ще разчитаме на Трифон Грудев като наше парламентарно лоби за развитието на сърфа и ветроходството в Бургас, коментираха  бургаски сърфисти.

25 юни 2009 г. / Бургас медия

Добавете коментар
Въведете Кода от картинката в полето под него.

Спорт
Търси по дума
 
Допълнителна информация
Здравей, Бургас
Виц на деня
Изпрати електронна картичка
Анкета
Кой е най-хубавия град за живеене на Южното Черноморие?
  • Бургас
  • Несебър
  • Поморие
  • Созопол
  • Приморско
  • Царево
Събитиен Календар