Община Несебър надигра общинарите от Бургас с 5:1

Снимка: Община Несебър
Община Несебър победи със смазващо 5:1 общираните от Бургас в мач за престиж. С приятелския двубой официално се откри шестият кръг от Каменица ФЕНкупа’09 на стадион „Черноморец” в Бургас...

Община Несебър победи със смазващо превъзходство от 5:1 гола общираните от Бургас в мач за престиж. С приятелския двубой официално се откри шестият полуфинален зонален кръг от Каменица ФЕНкупа’09 на стадион „Черноморец” в Бургас през последния уикенд.

Срещата между двете общини беше неуспешен опит за реванш от страна на община Бургас, след като миналата година тимът им загуби с 2:1. Треньор на видимо по-добрия отбор на тревата е Янаки Стоянов - зам. кмет "Общински ред, спорт и младежки дейности" в община Несебър. Капитан на победителите, облечени в бели екипи, е Георги Манолов, зам. кмет по "Управление и проекти по еврофондове". В първото полувреме гол във врата на Бургас вкара Атанас Драмчев и отборът му поведе, а във второ полувреме тимът на община Несебър разби надеждите за реванш с недостижимия резултат от 5:1.

Във вратата на противника се „разписаха”: Атанас Драмчев, Димитър Токмакчиев и Димитър Панев. За добрата игра на отбора на Несебър допресесоха още Паскал Апостолов, Неджметин Салим и вратарят Илиян Тальоков.

Шестият полуфинален кръг от турнира по футбол за фенове Каменица ФЕНкупа’09 беше открит от д-р Лорис Мануелян, зам. кмет на община Бургас по „Здравеопазване, превенции, социални дейности, трудова заетост и спорт”. На събитието бяха наградени и изтъкнати личности с почетно отличие за принос в националния спорт. Сред тях бяха Иван Гинов - двукратен световен вицешампион и двукратен европейски шампион по борба, и Златко Янков, национален състезател по футбол от Пеневата чета, едно от златните момчета от САЩ`94.

22 юни 2009 г./ Бургас медия

Добавете коментар
Въведете Кода от картинката в полето под него.

Спорт
Търси по дума
 
Допълнителна информация
Здравей, Бургас
Виц на деня
Изпрати електронна картичка
Анкета
Кой е най-хубавия град за живеене на Южното Черноморие?
  • Бургас
  • Несебър
  • Поморие
  • Созопол
  • Приморско
  • Царево
Събитиен Календар