Купата на „Кока Кола” остана в Несебър

Снимка: Авторът

На Градския стадион в Несебър се игра футболния турнир по случай 125-годишнината на “Кока кола”. Участваха отбори на Карнобат, Равда, Поморие, както и две формации на Несебър. До финала достигнаха...

Несебърските юноши мл.възраст спечелиха футболния турнир  по случай 125-годишнината на “Кока кола”

 

 

На Градския стадион в Несебър се състоя футболен турнир по случай 125-годишнината на “Кока кола”.В него взеха участие отборите на Карнобат, ”Нафтекс”,Равда, Поморие, както и две формации на Несебър с футболисти, родени 1995 г.

След изиграването на предварителните срещи до финала достигнаха командите на юноши мл.възраст на “Несебър” и “Равда”.Редовното време на финалната среща завърши при резултат 1:1.Стигна се до изпълнение на дузпи,при които по-резултатен се оказа отборът на “Несебър”,който с общ резултат 6:5 стана носител на купата на кмета на Община Несебър.Тя бе връчена на капитана на отбора от президента на Общинския футболен клуб-Несебър Георги Маринов.

Отборите на “Равда” и “Карнобат”,класирали се съответно на второ и трето място,също бяха удостоени с купи и футболни топки,осигурени от старозагорския клон на “Кока кола”.

Максим МОМЧИЛОВ  

 

Добавете коментар
Въведете Кода от картинката в полето под него.

Спорт
Търси по дума
 
Допълнителна информация
Здравей, Бургас
Виц на деня
Изпрати електронна картичка
Анкета
Кой е най-хубавия град за живеене на Южното Черноморие?
  • Бургас
  • Несебър
  • Поморие
  • Созопол
  • Приморско
  • Царево
Събитиен Календар