Благотворителен концерт събира звезди в Бургас

Снимка: Интернет
За пръв път на стадион "Лазур" ще има благотворителен концерт за покупка на нови кувьози за бебета, а голямата изненада на вечерта ще са Александър Бейс и Моранди...Едни от най-известните български и чужди звезди се обединяват зад благотворителна кауза в подкрепа на Неонатологичното отделение на МБАЛ-Бургас АД.

 

 

 

За пръв път в историята на Бургас, на 27-ми ноември т.г. (в събота) на стадион "Лазур" ще има грандиозен концерт, чиято цел е да се събере средства за покупка на нови кувьози за неонатологичното отделение, които да се използват за недоносените бебета.
Такова мащабно благотворително събитие се организира за първи път в град Бургас, като инициатор е местният бизнесмен Фавиол Дорар Сефери. Идеята му е подсказана от негови близки, чиито деца имали сериозни проблеми със зрението заради стари кувьози. В благотворителната кауза са се включили и други бургаски фирми и организации - стадион "Лазур" е предоставен от ПСФК "Черноморец", а хотел "Приморец" поема настаняването на звездите.
Ръководството на МБАЛ-Бургас, съвместно с Община Бургас, и Областна управа като представител на държавата, е изключително благодарно на организаторите и се надява към каузата да станат съпричастни повече бургазлии, тъй като това е тяхната болница.
Билетите за концерта са по 6 лв. и вече са на изчерпване. Сред изпълнителите са Андреа, Галена, Елена, Саманта, Милко Калайджиев, Орлин Павлов, Лейди Би, Биг Ша, Ерик, Вероника, Устата, Бикс, Славена, Дилън, Валентина, Виктор, Иван Притъргов, а
според слуховете голямата изненада ще
са Александър Бейс и Моранди.
Концертът ще продължи три часа, като началния час е 18 часа. Танцова формация DanceCode ще подготви специална хореография към всяка песен на изпълнителите.
Любопитно е, че на следващият ден отново на стадион Лазур ще се проведе футболната среща между Нефтохимик и Ботев Пловдив. Приходите от наема, който Нефтохимик ще плати за стадиона също ще отидат за благотворителност.

24 ноември 2010 /Дир.бг

 

 

Добавете коментар
Въведете Кода от картинката в полето под него.

Жълтини
Търси по дума
 
Допълнителна информация
Здравей, Бургас
Виц на деня
Изпрати електронна картичка
Анкета
Кой е най-хубавия град за живеене на Южното Черноморие?
  • Бургас
  • Несебър
  • Поморие
  • Созопол
  • Приморско
  • Царево
Събитиен Календар