Фонтани от шоколад в Бургас за Св. Валентин

Снимка: Sibir.bg
С ексцентрична шоколадова фиеста бургаски бизнесмени ще празнуват деня на влюбените

       С ексцентрична шоколадова фиеста бургаски бизнесмени ще празнуват деня на влюбените – 14 февруари. Специално за празника на Свети Валентин в морският град пристига прочутият полски майстор-шоколатиер Павел Фигура.

 

 

Фигура е бил ангажиран за събитието от Димитър Събков, собственик на "Дарс Ауто" и официален дилър на "Мерцедес-Бенц", съобщи вестник "Стандарт".
Шоколадовото парти е подарък от бизнесмена за подбрани влюбени двойки. Като прелюдия към уикенда на любовта дилърът на "Мерцедес-Бенц" започва да празнува с чист белгийски шоколад в автосалона още в петък, 13 февруари, в 18 ч. Точно в този час майсторът-шоколатиер Павел Фигура ще започне да вае сладки шедьоври.
Фонтани от шоколад, фигурки на приказни герои, пралини са само част от зрелищното изкуство, което ще бъде демонстрирано. Майстор Фигура е обещал и специална изненада, която е тайна дори за организаторите. Освен че ще подсладят любовта си с невиждани сладки изкушения, гостите ще участват и в томбола за един уикенд с "Мercedes-Benz GLK". За онези, които не се доберат до возилото, са предвидени утешителни награди от килограми висококачествен белгийски шоколад. /10 февруари 2009 г./

 

 

Добавете коментар
Въведете Кода от картинката в полето под него.

Жълтини
Търси по дума
 
Допълнителна информация
Здравей, Бургас
Виц на деня
Изпрати електронна картичка
Анкета
Кой е най-хубавия град за живеене на Южното Черноморие?
  • Бургас
  • Несебър
  • Поморие
  • Созопол
  • Приморско
  • Царево
Събитиен Календар