Филип Киркоров ще разпуска в Равда

Снимка: Интернет
В Равда ще отдъхва Филип Кирков преди концерта си в Бургас на 7 юли. Кралят на руския поп е отказал хотел и ще нощува в един от апартаментите си в курортното градче. Изявата на мегазвездата на Летния театър в Бургас е последна от турнето му...

В Равда ще отдъхва Филип Кирков преди концерта си в Бургас на 7 юли. Кралят на руския поп е отказал хотел и ще нощува в един от апартаментите си в луксозния комплекс в курортното градче. Изявата на мегазвездата на Летния театър в морския град е последна от турнето му у нас, което минава през София, Пловдив и Варна. Шоупрограмата на четирите концерта е под наслов “Просто подари“.
Киркоров каца на VIP-летище София следващия понеделник, ден преди концерта му в столицата, с директен полет от  Москва, придружаван от екип от 35 човека. Ще го посрещне Виктория Гармашевская, президент на компанията организатор на концертите DEGRIS, която реализира първото турне на Филип Киркоров у нас през 2007 г.
В екипа, следващ звездата, са неговите лични гримьори, фризьори, озвучители, осветители, масажисти, пиротехници, оркестър, беквокалисти и собствен балет. Сред 12-те ефектни танцьори, съпровождащи Киркоров по всички световни сцени, са включени част от примите на руския балет “Тодес”. Той ще разполага и с личен гардеробиер, който ще се грижи за десетките скъпи, златотъкани и богато украсени костюми, които той ще сменя многократно по време на шоуспектаклите. В групата, както винаги, ще е и неговият баща Бедрос Киркоров, който ще бъде специален гост на всички концерти от турнето, и ще изпълни няколко композиции на италиански език.
В дните преди и след галаконцерта в София изпълнителят и екипът му ще опитат ястия от традиционната българска кухня в бутиков столичен ресторант. Там ще го изненадат с родопски сърмички с пресни билки, задушено млечно теле, глиган с боровинки, а за предястие ще има от любимата му луканка.
Всяка стъпка на мегазвездата у нас ще бъде заснета от постоянно пътуващи с него режисьор и оператор. След последния си концерт в Летния театър в Бургас Киркоров ще отлети за Москва, а няколко дни по-късно за Тел Авив, Израел, където също ще представи своя нов шоуспектакъл.
Първият концерт на Киркоров у нас е през януари 1998 г., заедно с Лили Иванова, а през май 2002 г. “руският Майкъл Джексън” идва за първото си самостоятелно представяне. Освен множеството световни награди, които е получил досега, изпълнителят присъства дори в книгата на Гинес за най-голям брой концерти, изнесени един след друг на една и съща сцена.

23 юни 2010 г./Фактор

 

Добавете коментар
Въведете Кода от картинката в полето под него.

Жълтини
Търси по дума
 
Допълнителна информация
Здравей, Бургас
Виц на деня
Изпрати електронна картичка
Анкета
Кой е най-хубавия град за живеене на Южното Черноморие?
  • Бургас
  • Несебър
  • Поморие
  • Созопол
  • Приморско
  • Царево
Събитиен Календар