Рали за жени в Бургас по случай 8 март

Снимка: Жена зад волана...

Уменията си зад волана участничките ще покажат в комплекс “Славейков” на 6 март от 11.00 часа. Те ще се състезават в четири класа. Освен самото състезание, организаторите са подготвили и други изненади...

Традиционното за 8 март рали за жени ще се проведе в Бургас, съобщиха от пресцентъра на Община Бургас.

Организатори са автомобилен спортен клуб “Елена тийм”, СБА-Бургас и Община Бургас, предаде "Фокус".
Уменията си зад волана участничките ще покажат в комплекс “Славейков” на 6 март от 11.00 часа. Те ще се състезават в четири класа: с автомобили до 1150 куб. м, от 1150 до 1400 куб. м, от 1400 до 1600 куб. м и над 1600 куб. м. Отделно от призовете в съответните категории ще има и генерално класиране. Освен самото състезание, организаторите са подготвили и други изненади. Сред тях са атрактивни демонстрации на европейската ни шампионка по киокушин карате в дисциплината ката и настояща шампионка на Америка - Гергана Апостолова, а също и томбола.
Желаещите да покажат майсторството си в управлението на автомобила могат да заявят това предварително на тел. 056/ 84 90 30 и 0897 978102, както и на сайта: www.honda-apostolov.com, или на място в деня на състезанието. Записването на място ще започне от 9.00 часа.

04 март 2010 / Media Info 

 

 

Добавете коментар
Въведете Кода от картинката в полето под него.

Жълтини
Търси по дума
 
Допълнителна информация
Здравей, Бургас
Виц на деня
Изпрати електронна картичка
Анкета
Кой е най-хубавия град за живеене на Южното Черноморие?
  • Бургас
  • Несебър
  • Поморие
  • Созопол
  • Приморско
  • Царево
Събитиен Календар