Откриват 5D кино в Бургас

Снимка: Медия инфо

Единственото в страната 5D кино отваря врати в Бургас. Освен триизмерната картина зрителите имат възможност да „влязат" във филма...

 

 

Единственото в страната и десетото в Европа 5D кино отваря врати в Бургас. Освен триизмерната картина зрителите имат възможност да „влязат" във филма с още две сетива.

Седалките започват да вибрират или да се движат в определени моменти от филма. За по-пълното възприемане на картината е включено обонянието. По време на прожекцията зрителят ще може да усеща различни миризми, адекватни на визуализацията от екрана.
Новият атракцион директно отвежда посетителите в XXII-ри век със своите изумителни забавни, развлекателни и неподозирани по изобретателността си игри и забавления. Наред с традиционните игри - баскетбол, билярд, флипър, футбол, въздушен хокей малки и големи деца ще могат да се пробват на електронни танци.
Развлекателният център предлага 55 симулатора, сред които джип-сафари, рали шампионати, състезания с мотори и много други. Игрите могат да се упражняват както по двама, така и в група, което създава допълнителна емоция. Уникалният за Бургас развлекателен център, който се намира до ОУ "Георги Бенковски" , ще бъде официално открит на 22 януари, съобщи Дарик. 

20 януари 2010 г. / Медия инфо

 

Добавете коментар
Въведете Кода от картинката в полето под него.

Жълтини
Търси по дума
 
Допълнителна информация
Здравей, Бургас
Виц на деня
Изпрати електронна картичка
Анкета
Кой е най-хубавия град за живеене на Южното Черноморие?
  • Бургас
  • Несебър
  • Поморие
  • Созопол
  • Приморско
  • Царево
Събитиен Календар