И бургаски политици в мобилния телефон на Красьо

Снимка: Красьо и Магда

И бургаски политици са в телефонния указател на Красьо Черния. Някои се разпознават лесно, за други трябва да се гадае: Жоро-Несебър, Ники-Бургас, Пламен...

И бургаски политици се оказаха в телефонния указател на скандалния лобист Красьо Черния.

Скандалът с него месеци наред тресе публичното пространство и стана причина за много оставки в съдебната система, предаде БГНЕС. В интригата се намеси и лидерът на „Атака” Волен Сидеров, който освети миналата седмица още имена, а в петък сайтът на партията публикува целия списък от СИМ-картата на Красьо с всичките 960 контакта и предизвика истински взрив от коментари във форумите. Оказа се, че плевенският бизнесмен е контактувал с още местни политици и магистрати.
Някои се разпознават лесно, но за самоличността на други трябва да се гадае – Жоро - Несебър, Ники - Бургас метали, Пламен - Несебър. Сред лесно разпознаваемите имена са Тодор Чинев –Бургас, Илчо Дуганов - Бургас, бизнесменът Бенчо Бенчев – Бургас, който се пробва и в политиката, лидерът на Средна Европейска класа Георги Манев, доскорошният народен представител Несрин Узун. Илчо Дуганов сподели, че за него Красьо бил просто един мъж на 28 години и приятел на фолкпевицата Магда. Бенчо Бенчев каза, че познавал въпросното лице като студент в Свищов. Несрин Узун и Георги Манев не бяха открити за коментар.

30 ноември 2009 / Nеws.dir.bg 

 

Добавете коментар
Въведете Кода от картинката в полето под него.

Жълтини
Търси по дума
 
Допълнителна информация
Здравей, Бургас
Виц на деня
Изпрати електронна картичка
Анкета
Кой е най-хубавия град за живеене на Южното Черноморие?
  • Бургас
  • Несебър
  • Поморие
  • Созопол
  • Приморско
  • Царево
Събитиен Календар