„Златен скункс” за Панайот Рейзи

Снимка:

„Господари на ефира” отличиха созополския кмет за това, че бе хванат да бере гъби с пълно бойно снаряжение в ловно стопанство „Ропотамо”. Междувременно от прокуратурата съобщиха, че разследването срещу бракониерската дружинка на кмета...

 

 

„Господари на ефира” отличиха созополския кмет за това, че бе хванат да бере гъби с пълно бойно снаряжение в ловно стопанство „Ропотамо”.

Бях за гъби, а не както някои се опитаха да ме натопят за бракониерство. Нека да ми се извиняват всички. Гъбите бяха манатарки и си ги изядох”, категоричен бе кметът при връчването на закачливото отличие.
След като го издирваха в продължение на седмица, „господарите” успяха да се доберат до Рейзи при откриването на социален патронаж в едно от созополските села.
Видимо развълнуван, кметът прие отличието, за което го поздравиха и всички присъствали на събитието официални гости.
Уникалните кадри ще бъдат излъчени на 16 ноември (понеделник) в предаването „Господари на ефира” по бТВ от 23.30 часа.
Междувременно от прокуратурата съобщиха за Фактор, че разследването срещу бракониерската дружинка на кмета все още не е приключило. Чакат се резултатите от няколкото назначени експертизи. Обвинение ще бъде повдигнато на всички, спипани в гората до убитата кошута, а не само срещу този, който е произвел изстрела, обясни прокурор Андрей Червеняков. Допълни, че наказанието е еднакво за всички.

15.11.2009/ Factor-bs.com

 

Добавете коментар
Въведете Кода от картинката в полето под него.

Жълтини
Търси по дума
 
Допълнителна информация
Здравей, Бургас
Виц на деня
Изпрати електронна картичка
Анкета
Кой е най-хубавия град за живеене на Южното Черноморие?
  • Бургас
  • Несебър
  • Поморие
  • Созопол
  • Приморско
  • Царево
Събитиен Календар