Пица „Дянков” вече и в Бургас

Снимка: Интернет

В две пицарии вече предлагат пица "Дянков". Имам покана да ги посетя, разказа министърът на финансите. Новият продукт бил безмесна пица с маслинки и се разпространява като кулинарен хит...

В две пицарии вече предлагат пица "Дянков". Имам покана да ги посетя, разказа министърът на финансите Симеон Дянков, цитиран от "24 часа".

Новият продукт “Дянков” бил точно безмесна пица с маслинка.
Според министъра популярният образ, който наложи - бюджетът за тази година като празна кутия, а за 2010 г. - малка и постна пица, бил успешен.
Не очаквал, че ще се превърне в толкова голяма тема. Малкият му син, който е на 5 г., дори му казал: “Тате, аз мислех, че се занимаваш с финанси, а гледам, че само пици разнасяш.” Часове след тиражирането на новината, пици „Дянков” се появиха в менюто и на  бургаски пицарии.
Вицепремиерът демонстрира нагледно какво представлява бюджет`2009 и какво ще е бюджет 2010 на специална пресконференция на 28 октомври, когато той показа празна кутия от пица и кутия с малка пица, която нарече "постна". Бизнесът и икономистите не приеха еднозначно бюджета, определен от министъра на финансите като “малка постна пица“.

08 ноември 2009 / Медия инфо 

 

 

 

Добавете коментар
Въведете Кода от картинката в полето под него.

Жълтини
Търси по дума
 
Допълнителна информация
Здравей, Бургас
Виц на деня
Изпрати електронна картичка
Анкета
Кой е най-хубавия град за живеене на Южното Черноморие?
  • Бургас
  • Несебър
  • Поморие
  • Созопол
  • Приморско
  • Царево
Събитиен Календар