Димитър Бойчев получи почетния знак на фондация “Сила за живот”

Снимка: Димитър Бойчев

Областният шеф на ГЕРБ и народен представител Димитър Бойчев получи почетния знак на фондация “Сила за живот” на Международния фестивал за хора с увреждания в Поморие...

Областният ръководител и народен представител Димитър Бойчев получи почетния знак на фондация “Сила за живот”. Това се случи на сцената на четвъртото издание на Международния фестивал за хора с увреждания в Поморие. Инициативата за него е на “Сила за живот” и на Агенцията за хората с увреждания.

 

Целта на феста е предоставяне възможност на хора с различни физически проблеми да се срещнат, да покажат своя талант и чрез силата на музиката да изявят себе си  и своите способности.

 

“Фестивалът в Поморие започна да се превръща в конкуренция на празниците на изкуствата “Аполония”. Лично аз предпочетох да съм тук тази вечер, а не в Созопол”, каза несебърлията Димитър Бойчев на талантливите участници и обеща съдействие при нерешени проблеми свързани с неравностойното им положение.

 

Почетният знак на “Сила за живот” са дава само на хора, които са помагали на фондацията, уточниха от пресцентъра на ГЕРБ в Бургас.

 

31 август 2009 г./Бургас медия

 

Добавете коментар
Въведете Кода от картинката в полето под него.

Жълтини
Търси по дума
 
Допълнителна информация
Здравей, Бургас
Виц на деня
Изпрати електронна картичка
Анкета
Кой е най-хубавия град за живеене на Южното Черноморие?
  • Бургас
  • Несебър
  • Поморие
  • Созопол
  • Приморско
  • Царево
Събитиен Календар