Бойко Борисов кръсти 9-месечно бебе в Несебър

Снимка: в-к Монитор
Премиерът Бойко Борисов кръсти в църквата "Успение Богородично" в Несебър 9-месечния Димитър при частно посещение в стария град. Детето е син на говорителката на МВР-Варна Калина Пенчева...

Премиерът Бойко Борисов кръсти днес в църквата "Успение Богородично" в Несебър 9-месечния Димитър-Емануил Пехливанов. Детето е син на говорителката на ОД на МВР-Варна Калина Пенчева. След церемонията Борисов пожела на малкия Димитър вяра в Господ, здраве и да стане добър човек, съобщава Дирбг.

Министър-председателят Бойко Борисов пристигна изненадващо в Несебър, уточнява вестник „Монитор”. Мълвата, че генералът е край морето, бързо се разнесе. Оказа се, че Борисов е в стария град, за да стане кръстник на първородния син Димитър на говорителката на варненската дирекция на МВР Калина Пенчева. Познанството є с премиера е от времето, когато тя е била криминален репортер, а той главен секретар на МВР. Когато синът є проплакал в болницата на 4 декември миналата година, тя се обадила на Борисов и му казала, че иска точно той да е кръстникът. Борисов се съгласил и бил готов веднага да тръгне към Варна.
"Ние сме още в болницата, има време за кръщенето", обяснила му тогава Пенчева. Преди няколко дни обаче получила обаждане от генерала. По думите є той казал, че е време да свършат тази работа. Така за няколко дни било организирано кръщенето на момченцето.

23 август 2009 / Несебър медия 

 

 

Добавете коментар
Въведете Кода от картинката в полето под него.

Жълтини
Търси по дума
 
Допълнителна информация
Здравей, Бургас
Виц на деня
Изпрати електронна картичка
Анкета
Кой е най-хубавия град за живеене на Южното Черноморие?
  • Бургас
  • Несебър
  • Поморие
  • Созопол
  • Приморско
  • Царево
Събитиен Календар