Лъвицата на НДСВ – Милена Атанасова празнува рожден ден

Снимка: Рожденичката Милена /вдясно/ със сестра си банкерката Роси
Лъвицата на НДСВ в Бургас Милена Атанасова празнува Рожден ден през ваканционния месец август сред весела приятелска компания в „Перперикон”...

Лъвицата на НДСВ в Бургас Милена Атанасова празнува Рожден ден през ваканционния месец август сред весела приятелска компания в елитния бургаски ресторант „Перперикон”, видя папарак на „Медия инфо”. Бургаският славей Владимир Спасов поздрави многократно рожденичката с най-сантименталните парчета в българската и италианска поп музика. След многото възторжени аплодисменти, певецът с най-кадифения глас посвети на Милена и хитови песни от македонския фолклор.

Телефонът на рожденичката прегря от поздравления, но тя не съобщи от кого. Понеже Милена е в лятна ваканция, сред гостите не бяха забелязани политици. Смелата пиарка на царската партия бе избрала да празнува в тесен кръг верни приятели и другари по маса и перо. Рожденичката получи много целувки и цветя, специални подаръци под формата на дизайнерски бижута и дрехи, както и романтична почивка на Френската ривиера, чрез куриер, но тя не назова кога и с кого ще я осъществи.

12 август 2009 г./ Медия Инфо

 

Добавете коментар
Въведете Кода от картинката в полето под него.

Жълтини
Търси по дума
 
Допълнителна информация
Здравей, Бургас
Виц на деня
Изпрати електронна картичка
Анкета
Кой е най-хубавия град за живеене на Южното Черноморие?
  • Бургас
  • Несебър
  • Поморие
  • Созопол
  • Приморско
  • Царево
Събитиен Календар