Поморие събра тв звезди и министри за празника

Снимка: Петя Славова
Мегаизтънчено парти в стила на Лазурния бряг събра във "Феста Поморие ризорт" тв звезди, шоу знаменитости, политици и високопоставени личности от международния бизнес...

Мегаизтънчено парти в стила на Лазурния бряг събра във "Феста Поморие ризорт" тв звезди, шоу знаменитости, политици и високопоставени личности от международния бизнес. Те пристигнаха за изискана дегустация на еликсирите "Черноморско злато", хит в празниците "Море от вино", които бяха открити за осми път в града, възпят от поета Недялко Йорданов. Петя Славова, председател на управителния съвет на "Феста холдинг", и дъщеря й Жени Славова, изп. директор на "Феста хотели", посрещнаха кмета на Поморие Петър Златанов, шефа на "Петрол" Митко Събев, Николай Цонев, земеделския министър на Кувейт. Двете изключително елегантни дами вдигнаха тост с уникалното "Шардоне GP", класирано в топ 3 на най-добрите бели вина в света, и със "Златен ритон" от "Винария 2009". То ще бъде представено на пазара в лимитирана селекция от 3000 бутилки, всяка с индивидуален номер. Оцениха го познавачи от висока класа. Сред тях бяха Кеворк Кеворкян и Ирина Флорин - може би най-неочакваната и гореща двойка на светския сезон. Прочутият журналист и певицата вече съвсем официално се появяват като житейски партньори пред публиката, свикнала досега да им ръкопляска като на професионалисти. В камерната елитна компания бяха Цвети Ризова от Нова тв, мъжът й Анатолий и синът им Георги. Орлин Горанов, абсолютен ас в поп музиката и операта, хвана микрофона на сцената пред "Бийч бар понт" - романтичното заведение пред петзвездната обител.
Звездният мъж, който вероятно ще стане и пръв кинаджия с ролята си на президент в новия филм на Димитър Митовски "Мисия "Лондон", блесна със страхотен репертоар и чар. Баладите на български, английски и италиански език омаяха публиката. Петя Славова и Светослав Радев танцуваха блус на култовата "Светът е за двама". Овациите за Орлин идваха особено горещи от шатрата, в която бяха седнали приятелите му, предвождани от Катерина Евро. С колежката на Азис бяха синът й Александър Кадиев и гаджето му Илияна Коджабашева. Тримата актьори са авери с Петър Антонов от "Писмо до Америка", който дирижира хайлайфната суматоха в артистичното заведение на пясъка.
По-рано през деня Йордан Панайотов, директор на "Черноморско злато", даде официален старт на фиестата и покани всички да се насладят на неповторимите питиета във винения павилион на площада в Поморие. Там на народни цени могат да се купят най-добрите еликсири от региона и прочутите ракии "Поморийска" и "Бургас 63". След това домакините от "Черноморско злато" и "Феста хотели" поканиха ценителите на дегустация в комплекса за винен туризъм "Виа Понтика". С народна музика, питка с мед и сол гостите бяха посрещнати в прочутия ресторант "Избата". Фиестата продължи с концерт на легендите от "Фамилия Тоника". До 7 септември Поморие ще бъде лятна столица на виното. Поклонниците на Дионисий ще могат да отпият от най-новите продукти на винзавода на "Феста холдинг". Дотогава еликсирите ще се леят безплатно на централния площад, а артисти ще радват народа. Сред очакваните хитове между вината са новите "Совиньон Блан" и "Мускат".
2 август 2009 г. / Албена Атанасова, вестник „Стандарт”

 

Добавете коментар
Въведете Кода от картинката в полето под него.

Жълтини
Търси по дума
 
Допълнителна информация
Здравей, Бургас
Виц на деня
Изпрати електронна картичка
Анкета
Кой е най-хубавия град за живеене на Южното Черноморие?
  • Бургас
  • Несебър
  • Поморие
  • Созопол
  • Приморско
  • Царево
Събитиен Календар