“Гербери” изядоха тортата на победата

Снимка: ГЕРБ Бургас
Торта на победата хапнаха активистите на ГЕРБ от Бургаска област. След като депутатите на партията се заклеха в парламента, те се върнаха край морето и отпразнуваха победата...

Торта на победата разрязаха председателите на щабове на ГЕРБ от Бургаска област. След като депутатите на партията положиха клетва в Народното събрание се върнаха край морето и отпразнуваха победата с хората от общините.

100 човека, които през последните два месеца забравиха за личните си ангажименти и се отдадоха изцяло на работата по двете предизборни кампании, нарязаха огромния бял сладкиш с надпис: На победителите успех!

Зам.-председателят на Общинския съвет в Бургас Златина Дукова и техническият сътрудник в офиса на ГЕРБ-Бургас Елена Ясенова изненадаха ръководителите на ресори в щабовете с ексцентрични грамоти от името на “Празничния щаб”. Депутатът Стоян Гюзелев пък подари на всички от листата за народни представители на ПП ГЕРБ снимка в рамка от заключителния концерт на кампанията. Тогава на сцената в Летния театър те се качиха заедно с лидера на партията Бойко Борисов.

На партито на победителите за Бургаска област присъстваха всички народни представители от ГЕРБ за региона с изключение на проф. Божидар Димитров. Последният беше в родния си Созопол ден по рано, където беше удостоен със званието почетен гражданин.

Народните представители обещаха пред представителите на щабовете, че няма да скъсат връзката между тях и избирателите им.

20 юли 2009 г. /Бургас медия

 

Добавете коментар
Въведете Кода от картинката в полето под него.

Жълтини
Търси по дума
 
Допълнителна информация
Здравей, Бургас
Виц на деня
Изпрати електронна картичка
Анкета
Кой е най-хубавия град за живеене на Южното Черноморие?
  • Бургас
  • Несебър
  • Поморие
  • Созопол
  • Приморско
  • Царево
Събитиен Календар