DJ Tony на парти за фондация „Зелено бъдеще” за Бургас

Снимка: Интернет
Купонът е от 22 часа на 3 юли в клуб„Pure” в хотелски комплекс „Атлантик” в Сарафово. Събраните средства  ще постъпят във фонда на фондацията за бургаските деца...

Голямата звезда на хаус музиката DJ Tony Thomas ще води първото благотворително парти на фондация „Зелено бъдеще” за децата на Бургас. Купонът е от 22 часа на 3 юли /петък/ в клуб Pure” в хотелски комплекс „Атлантик” в Сарафово. Събраните средства от партито ще постъпят в благотворителния фонд на новоучредената фондация за бургаските деца, болни от астма и респираторни заболявания.       

Фондацията бе създадена по инициатива на бургаския мажоритарен кандидат и водач на листата на НДСВ Трифон Грудев. "Решихме да започнем работа по нея още отсега, защото тя не е политическа. Детските заболявния се оказаха най-големият проблем, който хората посочиха в урните на  НДСВ в Бургас и региона и при срещите по места. Имаше безкрайно много молби за помощ от майките", отбеляза Грудев. Зад неговата идея застанаха д-р Антония Първанова, евродепутат от НДСВ, д-р Жени Стоичкова, председател на Бургаска педиатрична асоциация, бургаският лекар от жълтата листа д-р Петър Петров, много бургаски общественици, лекари, журналисти, музиканти и др.

Радвам се, че обществени организации и специалисти ще си подадем ръка и ще работим заедно, коментира д-р Жени Стоичкова. Вече имаме потвърждение от всички 30  детски лекари специалисти в тази област от България, че са готови да дойдат и да помагат тук в Бургас, съобщи председателката на Бургаската педиатрична асоциация д-р Стоичкова.

Фондация „Зелено бъдеще” ще създаде консултантски център в Бургас. Фондацията ще осигурява безплатни медицински прегледи, ще финансира повишаването на квалификацията на педиатрите работещи с фондацията - с цел предлагането на качествена, съвременна и адекватна медицинска помощ на нуждаещите се деца от Бургас и региона, както и създаването на единен регистър за тях. След осъществяването на този първи етап и набирането на достатъчно средства, фондация „Зелено бъдеще” ще започне да подпомага и амбулаторното лечение на крайно нуждаещите се, както  ще организира и ежегодни „зелени” еко-училища за тях.

DJ Tony Thomas

Тони вече е добре познат на сцената на денс музиката като един от водещите производители на трайбал, техно и електронна хаус музика. Въпреки над 200-те продукции с негово име и безброй ремикси за водещите лейбъли, Тони няма никакво намерение да намаля темпото. Той има около 20 планирани участия за 2009 г. включително ремикси за Steve Porter, DJ Hal и един ексклузивен ремикс FRANCOIS K  в неговия клуб “Mindspeak”, осъществен от WAVE USA. Тони е направил много други ремикси през годините, включващи SLAM's 'Alien Radio', RAMIREZ's 'Hablando', WHIPLASH's 'Ghetto Tears' ( Red Moon) , THE GREASERS ' Starfuckers' ( The Producers ) и ремикси за Oliver Lieb, Oscar G, 16b и много други. Той е бил диджей по целия свят, на места като: ZOUK clubs в KL и Сингапур, Amnesia Ibiza, Dancevalley NL, Extrema NL, Chemistry NL, The End London, Fabric London, Fabric Madrid, Shine Belfast, Rex Club Paris и много много други. Също така е свирил и за много световни радио програми. Тони в момента ръководи 3 лейбъла, един съвместно с трайбал партньора си MASTIK SOUL, известен като MOXI records, плюс неговия дългогодишен NEW ERA label и един нов проект, наречен CUBIC records. В лейбълите взимат участие много артисти от цял свят и показват най-добрите новости, както и млади таланти, открити от Тони по време на неговите пътувания. Тони редовно е  включен в музикални сътрудничества, основните от тях са дългогодишното партньорство с  ALAN BARRATT от THE PRODUCERS и проекта с неговия близък приятел DJ HAL(Roger Watson) от RED MO. 

 

Добавете коментар
Въведете Кода от картинката в полето под него.

Жълтини
Търси по дума
 
Допълнителна информация
Здравей, Бургас
Виц на деня
Изпрати електронна картичка
Анкета
Кой е най-хубавия град за живеене на Южното Черноморие?
  • Бургас
  • Несебър
  • Поморие
  • Созопол
  • Приморско
  • Царево
Събитиен Календар