Влади Въргала ще води концерт в „Меден рудник”

Снимка: Въргала е известно лице

Влади Въргала ще бъде водещ на концерта на ГЕРБ в бургаския к-с „Меден рудник” от 19.00 ч. тази неделя...

 

 

Влади Въргала ще бъде водещ на концерта на ГЕРБ в бургаския к-с „Меден рудник”. Събитието ще се състои в непосредствена близост до строежа на храмовия комплекс „Св. Николай Чудотворец”. Начален час на концерта – 19.00 на 28 юни-неделя.

 

За доброто настроение на публиката ще се грижат Славка Калчева, Ева и Гого и група възпитаници на музикалното училище в Котел. Между изпълненията им ръководството на ГЕРБ ще обяви какви средства са се събрали в касичките, които партията постави запечатани в десетки търговски обекти на територията на града. Парите ще бъдат дарени за изграждането на черквата. След събитието кутийките отново ще бъдат върнати в магазините за да продължи дарителската акция инициирана от ГЕРБ-Бургас.

 

Касичките се отварят в присъствието на нотариус Кремена Консулова, председателят на църковното настоятелство на храма „Св. Николай Чудотворец” отец Емилиан Михайлов, касиера на Църковното настоятелство Георги Георгиев и областният лидер на ГЕРБ-Бургас Димитър Бойчев.

 

По време на концерта жителите на „Меден рудник” ще имат възможност са се срещнат с мажоритарния кандидат и водач на пропорционалната листа на ГЕРБ-Бургас проф. Божидар Димитров.

 

27 юни 2009 г./ Бургасмедия

 

Добавете коментар
Въведете Кода от картинката в полето под него.

Жълтини
Търси по дума
 
Допълнителна информация
Здравей, Бургас
Виц на деня
Изпрати електронна картичка
Анкета
Кой е най-хубавия град за живеене на Южното Черноморие?
  • Бургас
  • Несебър
  • Поморие
  • Созопол
  • Приморско
  • Царево
Събитиен Календар