НДСВ: ”Ние купуваме идеи, не гласове”

Снимка: Водачите от бургаската листа на НДСВ отново със смели идеи

НДСВ Бургас стартира Жълто турне с урни за предложения и идеи за развитието на бургаските общини. За победителят има специална награда. Журито е от бургаски журналисти...

 

НДСВ Бургас стартира Жълто турне в общинските центрове на областта. Водачът на листата Трифон Грудев представи инициативата и акцентите в мероприятията. „Мнозина купуват гласове в деня на изборите, ние също ще излезем на пазара. Само че ние искаме да купим вашите идеи, защото сме сигурни, че те си заслужават.” Във всички общински центрове ще бъде поставена урна за предложения и идеи, касаещи развитието на съответната община. За победителят ще има специална награда, която засега е тайна, но от НДСВ  обещават, че всички ще бъдет изненадани. 

Бургаските журналисти ще станат жури и ще изберат  най-успешния проект за всяка община. Народните представители от НДСВ гарантират, че ще реализират тази идея.

От НДСВ не искат да правят скучни беседи и презентации, да дават интервюта и да изнасят лекции. “Нашата основна цел е да разберем какво мислят хората, какво искат и как виждат бъдещето си. Всеки глас е важен и НДСВ прави възможно той да бъде чут. Ние не обещаваме да решим с магическа пръчка всичко за миг. Но поемаме ангажимент да съберем всички идеи, проекти и предложения”, споделиха от НДСВ. Събраните предложения ще бъдат включени в нарочен регистър по общини и ежемесечно ще се съобщава за постигнатия напредък.

С инициативата си НДСВ продължава традицията на приемните, от които са произлезли много промени в законодателството внесени от народните представители на жълтата партия.

По време на жълтото турне жителите на общината ще имат възможност да разговарят с кандидатите на НДСВ в специално „Жълто кафене”, а за всички младежи се организира „Жълта дискотека” с дрес код „Зелено”. Входът за всички е безплатен, а облечените в зелено ще получат зелена напитка.

Жълтото турне стартира в неделя от Приморско.

19 юни 2009 г./Бургас медия

Добавете коментар
Въведете Кода от картинката в полето под него.

Жълтини
Търси по дума
 
Допълнителна информация
Здравей, Бургас
Виц на деня
Изпрати електронна картичка
Анкета
Кой е най-хубавия град за живеене на Южното Черноморие?
  • Бургас
  • Несебър
  • Поморие
  • Созопол
  • Приморско
  • Царево
Събитиен Календар