Волен Сидеров стана висшист

Снимка: Волен Сидеров

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров завърши висше образование. Днес той се яви на държавния си изпит по Теология в Шуменския университет.

 

 

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров завърши висше образование. Днес националистът държа държавния си изпит по Теология в Шуменския университет.

Сидеров дойде във ВУЗ-а в 8,30 ч., 30 минути преди началото на изпита, предаде БГНЕС. Четиримата души от охраната останаха при колата, докато партийния лидер зае предпоследния чин до прозореца в кабинет V-3 на петия етаж на университета. Минутите преди да дойдат членовете на изпитната комисия Сидеров използва да си поприказва с младите си колегите, като не им отказа и последни снимки за спомен.
Точно в 11 часа атакистът излезе от залата усмихнат. “Падна се “Възкресение Христово”. Доволен съм от темата, мисля, че се представих добре. Изписах колкото се полагат листи - 4 страници”, каза той. Сидеров обясни, че без възкресението християнската вяра губи смисъл
, предаде БГНЕС.

Сидеров записа да учи Теология в Шумен през 2002-ра година, но прекъсна още в първи курс. През 2007-ма се яви на изпит и възстанови студентски права. Завърши само за 2 години, тъй като бе на индивидуален план. Член на кандидатстуденстския изпит бе областния координатор на "Атака" в Перник доц. Румен Ваташки, който е преподавател в Университета. Днес Ваташки отново бе записан като член на комисията за писмения държавен изпит по Теология, но пред журналисти той заяви, че сутринта си е пуснал молба за отпуск и реално няма да участва в нея, нито ще проверява работата на началника си.

15 юни 2009 / От nеws.dir.bg

 

 

Добавете коментар
Въведете Кода от картинката в полето под него.

Жълтини
Търси по дума
 
Допълнителна информация
Здравей, Бургас
Виц на деня
Изпрати електронна картичка
Анкета
Кой е най-хубавия град за живеене на Южното Черноморие?
  • Бургас
  • Несебър
  • Поморие
  • Созопол
  • Приморско
  • Царево
Събитиен Календар