Генерал от МОСАД охранява Яне Янев

Снимка: Яни Янев
Българо-израелски екип ще осъществява денонощна охрана на лидера на партията "Ред законност и справедливост" (РЗС) Яне Янев...

Българо-израелски екип ще осъществява денонощна охрана на лидера на партията "Ред законност и справедливост" (РЗС) Яне Янев, предаде БГНЕС.

 

Политическият съвет на партията е подписал договор с екипа поради мълчаливия отказ на държавните структури да осигурят охрана на Яне Янев въпреки препоръките на прокуратурата.
Услугата от израелска страна се предоставя под формата на безвъзмездна помощ със съдействието на бившия ръководител на МОСАД генерал Дани Ятом, а от българска страна е сключен договор с частната охранителна фирма "Авангард секюрити" за сумата от 3000 лева със срок до 5 юли. Екипът ще осъществява и логистична подкрепа по време на публичните прояви на кандидатите за депутати на РЗС.
Заплахите срещу Янев започнали още от преди няколко месеца, веднага след като излезе наяве скандалът с бившата вече шефка на Националната агенция по приходите Мария Мургина, обявиха неотдавна от партията. Партийният лидер е получавал заплахи по телефона и чрез
SMS-и.

15 юни 2009 / News.dir.bg 

 

Добавете коментар
Въведете Кода от картинката в полето под него.

Жълтини
Търси по дума
 
Допълнителна информация
Здравей, Бургас
Виц на деня
Изпрати електронна картичка
Анкета
Кой е най-хубавия град за живеене на Южното Черноморие?
  • Бургас
  • Несебър
  • Поморие
  • Созопол
  • Приморско
  • Царево
Събитиен Календар