Избират “Мини Мис и Мистър Бургас Плаза”

Снимка: Победителите на друг подобен конкурс
Конкурс “Мини Мис и Мистър Бургас Плаза” ще се проведе на 31 май 2009 г. от 11 часа в Бургас Плаза Мол. За участие могат да се записват момичета и момчета на  възраст от 3 до 7 години...

Конкурс “Мини Мис и Мистър Бургас Плаза” ще се проведе на 31 май 2009 г. от 11 часа в Бургас Плаза Мол. За участие могат да се записват момичета и момчета на  възраст от 3 до 7 години, съобщава bourgas.org. За всички деца, които не влизат в тази възрастова група, също са предвидени множество изненади и забавления по случай Деня на детето. Водещи на събитието ще бъдат  двойници на героите от известното детско филмче Лейзи Таун - Спортакус и Стефани. Всички деца ще имат възможност да се снимат с техния любим герой, както и да получат автограф от него.
Състезанието ще протече в два кръга, в които децата ще дефилират и ще покажат своите таланти. Специално жури, с председател Бисерка Хънкова, ще избере малките Мис и Мистър Бургас Плаза. 
Всички участници ще получат награди, осигурени от търговските вериги, наематели в мола. Сред тях са някои от най-престижните марки за детски стоки като Carnival Kids, Okaidi, Колев и Колев, Nici, Mothercare, както и такива, които имат специални модни линии за деца - Карфур, Marks & Spencer и Deichmann.
Всички желаещи могат да запишат децата си за участие в конкурса до 28 май 2009 г. на телефон 056 522 484 или на и-мейл адрес
bp@burgasplaza.bg.

 

25 май 2009 г. /Медия Инфо

 

Добавете коментар
Въведете Кода от картинката в полето под него.

Жълтини
Търси по дума
 
Допълнителна информация
Здравей, Бургас
Виц на деня
Изпрати електронна картичка
Анкета
Кой е най-хубавия град за живеене на Южното Черноморие?
  • Бургас
  • Несебър
  • Поморие
  • Созопол
  • Приморско
  • Царево
Събитиен Календар