Професор Вучков: Гласят Меглена Кунева за премиер

Снимка: Проф. Вучков в действие
След изборите коалицията между ГЕРБ и БСП е неизбежна, но по въпроса кой да поеме премиерския пост няма да има примирение...

 

Няма друго обяснение за високия рейтинг на Меглена Кунева, освен че я готвят за премиер. Така смята моралният наблюдател на Нова тв Юлиян Вучков, който въобще не вярва на обявеното от социолозите 42% гражданско одобрение за еврокомисарката. Хората я ненавиждат заради затварянето на АЕЦ, как ще я одобряват, аргументира се професорът. Това е 100% фалшификация, категоричен е той. Според него изкуствено помпат рейтинга на Кунева, за да я направят министър-председател, тъй като двубоят Бойко Борисов - Сергей Станишев е неразрешим. След изборите коалицията между ГЕРБ и БСП е неизбежна, но по въпроса кой да поеме премиерския пост няма да има примирение. На Бойко това му е мечтата, Сергей пък е маниакален и чудовищно властолюбив, създал е структури, които да обслужват лично него и трудно ще се съгласи да сдаде багажа, посочи Вучков.
Така стигаме до трето лице за премиер, а кои са третите - Меглена Кунева и Пламен Орешарски, заключи наблюдателят. Еврокомисарката може да разчита на едно яко рамо от ЕС, защото за тях ние сме важни като гранична територия. От друга страна Орешарски е перфектен финансист, най-добрият професионалист в това правителство, изрази предпочитание професор Вучков, който се бе издокарал с бял костюм и гел на косата за поредната си тв изява.

 

 

21 май 2009 г./ Агенция Блиц

 

 

Добавете коментар
Въведете Кода от картинката в полето под него.

Жълтини
Търси по дума
 
Допълнителна информация
Здравей, Бургас
Виц на деня
Изпрати електронна картичка
Анкета
Кой е най-хубавия град за живеене на Южното Черноморие?
  • Бургас
  • Несебър
  • Поморие
  • Созопол
  • Приморско
  • Царево
Събитиен Календар