Шефът на ГЕРБ чака извънбрачно дете

Снимка: Цветанов и съпругата му Деси, сн. standartnews.com
Босът на ГЕРБ Цветан Цветанов чака извънбрачно дете, майката Калина е от Велико Търново-в седмия месец е и вече се крие от медии и политици...

Босът на ГЕРБ Цветан Цветанов чакал извънбрачно дете, като съвсем наскоро щял да става татко. Той изживявал истинска житейска драма, тъй като ГЕРБ и БСП правели всичко възможно да се докопат до жената, която носи детето на Цветанов. Тя отказва да се раздели с плода и бяга от дома си, пише в. "Уикенд".

През септември миналата година Цветанов тръгнал на изтощителна обиколка в страната да агитира хора да гласуват за младата тогава партия. Във Велико Търново той се впуснал в обиколка на нощните заведения. В един от лъскавите барове се загледал в чаровна дама, която сърбала чаровно бейлис сама на бара. Жената пуснала няколко невинни погледа, но накрая се съгласила да седне на ВИП масата. Следва романтичен разговор и Цветанов съвсем забравил, че в София го чака съпругата му Десислава. Лидерът като същински хлапак се влюбил в красивата Калина Николова Иванова. Срещите се редят една след друга. Калина забременява и в началото решава да скрие щастливата вест от своя нов любим. Тогава тя е на 32 години. Онзи ден, на 1 април, дамата навърши христовите 33 лазарника.

 Цветанов не подозирал какво се е случило и продължава да се среща тайно с новата си изгора. Той дори й уредил луксозен пост, като тя е назначена за търговски представител във водещата фармацевтична компания "Актавис".
На третия месец от своята бременност Калина съобщава на своя влиятелен приятел, че съвсем скоро ще му се наложи да обикаля хипермаркетите да търси пелени. Тя категорично отказва да прекъсне своята бременност, като заявява, че християнските й принципи не й позволяват да махне плода.
В момента Калина е в седмия месец, а Цветанов вдига кръвно всеки път, когато се сети какво си е причинил. Лидерът претърпял няколко припадъка. Красивата Калина била принудена заради слухове да напусне родния град. Чаровната болярка подала молба за отпуск с мотива, че заради напредналата си бременност не можела да изпълнява задълженията си. Така тя стегнала 2 сака и се преместила при роднините си в Ловеч. В момента тя не напуска бащиния дом и не вдига телефона си, съобщава още изданието. /Агенция БЛИЦ/
 

* Бел. на редактора: Ето докъде води сексъс без презерватив. Правете безопасен секс!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Добавете коментар
Въведете Кода от картинката в полето под него.

Жълтини
Търси по дума
 
Допълнителна информация
Здравей, Бургас
Виц на деня
Изпрати електронна картичка
Анкета
Кой е най-хубавия град за живеене на Южното Черноморие?
  • Бургас
  • Несебър
  • Поморие
  • Созопол
  • Приморско
  • Царево
Събитиен Календар