Теди Бургазлиева забегна в Холивуд

Снимка: BulPhoto
Най-красивото бургаско момиче и българска миска Теодора Бургазлиева забегна в Холивуд...

Най-красивото бургаско момиче и българска миска Теодора Бургазлиева забегна в Холивуд. Къде живее, с какво се занимава и наистина ли е разведена? Пред svetsko.com хубавицата даде първото си ексклузивно интервю.

Здравей Теди, къде изчезна през последните години?
В момента съм в Америка, в Лос Анджелис.

От колко време не си била в България?
Повече от година и половина не съм се прибирала в България.
Каква беше причината да напуснеш страната?
Причините да напусна страната са две - преди повече от 6 години се влюбих и тъй като момчето живееше и работеше в чужбина, заминах при него. В България бях постигнала своя личен връх в развитието си и кариерата си на модел, и това спря да бъде предизвикателство за мен. Осъзнавах, че въпреки славата и осъществяването на детската си мечта да бъда модел, нещо ми липсваше, и не бях напълно щастлива. Липсваше ми любов. Втората причина да замина беше фактът, че исках да реализирам и една друга своя мечта - да уча моден дизайн, за което все не ми оставаше достатъчно време. Така реших да прекъсна моделската си кариера и да замина.

До колкото знаем първо си живяла в Германия...
Да, заминах за Германия при момчето, в което се влюбих-Александър.

В българските издания се появи информация, че си се омъжила? След това, че си се развела, каква всъщност е истината?
Да, вярно е. Омъжих се за Алекс, бяхме семейни 4 години, но не бяхме щастливи заедно и се разведохме. За съжаление понякога любовта няма нищо общо с това дали ще си паснат различни характери.

Защо замина за Америка?
След развода, реших да замина за Америка. Реших го спонтанно и тръгнах. Стъпвайки на летището в Лос Анджелис, почувствах нещо странно... Имах чувството, че съм в сън. Видях своя град мечта! Плениха ме ярките цветове на всичко наоколо, усмивките на хората, позитивната енергия, слънцето, просторът, палмите... Влюбих се в този град от пръв поглед!

С кого живееш?
В момента живея с две мои приятелки. Делим тристаен апартамент в центъра на Холивуд. От терасата ни се вижда Алеята на славата и знакът на Холивуд. Невероятно е!

Какви са твоите планове?
Имам толкова много планове и толкова много мечти... Не знам откъде да започна... Иска ми се да разработя своя модна компания за производство и продажба на бутикови дамски облекла, да завърша още една специалност - Интериорен дизайн в Санта Моника Колидж, тук в Лос Анджелис, и да се занимавам с международен бизнес свързан и с двата вида дизайн. В личен план си мечтая да намеря мъжа на живота си 

 

и да създам стабилно семейство.

/lifestyle.dir.bg/

 

 

 

 

 

 

 

Добавете коментар
Въведете Кода от картинката в полето под него.

Жълтини
Търси по дума
 
Допълнителна информация
Здравей, Бургас
Виц на деня
Изпрати електронна картичка
Анкета
Кой е най-хубавия град за живеене на Южното Черноморие?
  • Бургас
  • Несебър
  • Поморие
  • Созопол
  • Приморско
  • Царево
Събитиен Календар