Ваня Костова брани сина си от жени

Снимка: Ваня и Боян на сцената
Синът на гласовитата бургазлийка Ваня Костова – 23 годишният Боян редовно е държан изкъсо...

Синът на гласовитата бургазлийка Ваня Костова – 23 годишният Боян, редовно е държан изкъсо от известната си майка, съобщава kliuki.net. Певицата непрестанно разгонвала всякакви кандидат-снахи, навъртащи се около него. Според запознати, тя щяла бъде ужасна свекърва, ако изобщо позволи Боби да се ожени.
С типично славянските си и невероятно правилни черти, Боян просто подкосявал краката на девойките в медицинския факултет на Софийския университет, където хубавецът следва второто си висше. Първото, което вече е завършил, е в областта на туризма.
Понеже обаче има три сфери, които го влекат, а именно медицина, туризъм и музика, той е решил да доведе до съвършенство всичките си приоритети. Боби има и записани парчета, които са достатъчно на брой за самостоятелен албум.
„Истинско чудо на природата! Излъгал е някак гените на майка си”, коментират колежки на майка му. И наистина Боян е не само слаб като фиданка, а си е направо един истински балкански красавец.
„Многократно съм получавал покани от агенции за модели да работя за тях. Засега отказвам”, признава сексапилният Боби.
„Да, бе, отказвал! Отказва майка му. Та нали, ако стане манекен, момичетата ще започнат да се лепят още повече по него, а тя самата ще откачи”, злостно подхвърлят от естрадната гилдия, според kliuki.net. /31 март 2009 г./

 

 

 

Бележка на редактора: Да не го брани сега от жени, за да не и се налага да го пази после от мъже! Ваня има уникален глас, но нещо се изгуби напоследък от сцената и камерите. Прави голяма грешка, ако е заради килограмите...   

 

 

Добавете коментар
Въведете Кода от картинката в полето под него.

Жълтини
Търси по дума
 
Допълнителна информация
Здравей, Бургас
Виц на деня
Изпрати електронна картичка
Анкета
Кой е най-хубавия град за живеене на Южното Черноморие?
  • Бургас
  • Несебър
  • Поморие
  • Созопол
  • Приморско
  • Царево
Събитиен Календар