Бутат 750 незаконни постройки в Слънчев бряг

Снимка: Internet
750 незаконни постройки - временни обекти и масивни сгради ще бъдат съборени в Слънчев бряг, каза министър Цветан Цветанов...

750 незаконни постройки - временни обекти и масивни сгради, ще бъдат съборени в Слънчев бряг. Това каза на пресконференция в курорта вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов, предаде „Фокус”. Той се срещна с ръководството на акционерното дружество, за да обсъдят проблемите, които стоят пред тях и с какво държавата може да им помогне.
Цветанов беше категоричен, че постройките ще бъдат съборени веднага след края на сезона и проблемът няма да бъде прехвърлен за следващата година, както се е правело досега. Акцията няма да се предприема сега, за да не се пречи на туристите и да не се саботира сезонът, уточни министърът.
На срещата му с ръководството са били обсъдени проблемите с шума в комплекса, незаконните рикши и таксита, проституцията, джебчийството.
По думите на министъра всички незаконни рикши са опасни и вече са спрени от движение.
Цветанов допълни, че до момента командированите в курорта полицаи са достатъчни и изпълняват добре задълженията си. Ще бъдат взети и законови промени за справяне с проблема с шума, обеща още министърът.
По-рано в Бургас министърът каза, че се предвижда
български и гръцки полицаи да работят съвместно по Черноморието по подобие на екипите с Румъния.
22
юли 2010 г. / Дир.бг 

 

Добавете коментар
Въведете Кода от картинката в полето под него.

Новини от Бургас и региона
Търси по дума
 
Допълнителна информация
Здравей, Бургас
Виц на деня
Изпрати електронна картичка
Анкета
Кой е най-хубавия град за живеене на Южното Черноморие?
  • Бургас
  • Несебър
  • Поморие
  • Созопол
  • Приморско
  • Царево
Събитиен Календар