Купонът за Джулая е на централния плаж

Снимка: Internet
Гвоздеят на програмата е Кен Хенсли от "Юрая Хийп", който заедно с група "Сънрайз" ще изпее химна July morning. Ще има и огромен екран... 

Мощни купони ще разтърсят морето от Камен бряг до Варвара в нощта срещу 1 юли. Изгревът ще бъде посрещнат с рок, както повелява традицията на Джулая. На Аспаруховия плаж обаче музиката и бирата ще се леят цели 10 дни на грандиозен рок фест. Епицентърът на купона ще е култовото заведение "Редрок", от чиято тераса мечтатели и влюбени броят звезди. Част от гостите ще пристигнат пред култовата кръчма в 3 през нощта след парти в гръцката махала на Варна. Точно тогава започват да се палят и огньове, край които се събират купонджиите с китари. Вече са ангажирани всички места за палатки. В "Редрок" се приготвя големият специалитет "Триножник на скара" за 19,80 лева, който храни компания от четирима. Тук се очакват и рокерите от мотоклуб "Варна" начело с шефа на правителствената резиденция в Евксиноград Стефан Капитанов с неговата "Хонда"- Пан Европа в цвят бордо. От 26 юни до 4 юли тук забиват Васко Кръпката, "Епизод", "Обратен ефект", "Черно фередже". Мястото е сборно и за клуб "Алфа Ромео".
На големия плаж в Шкорпиловци пък "Мюзик бийч" събира осем групи, които ще разтърсят морето с блус, рок, фънки, джаз и соул.
И в Бургас няма да останат назад. Гвоздеят в програмата там ще е Кен Хенсли от "Юрая Хийп", който заедно с група "Сънрайз" ще изпее химна July morning в неговата кавър версия. Сцената е на централния плаж, ще има и огромен екран. Още няколко местни рок банди ще свирят до изгрева на слънцето, а първите лъчи се посрещат с танци в морето.
 

 

30 юни 2010 г. /в-к „Стандарт” 

 

Добавете коментар
Въведете Кода от картинката в полето под него.

Новини от Бургас и региона
Търси по дума
 
Допълнителна информация
Здравей, Бургас
Виц на деня
Изпрати електронна картичка
Анкета
Кой е най-хубавия град за живеене на Южното Черноморие?
  • Бургас
  • Несебър
  • Поморие
  • Созопол
  • Приморско
  • Царево
Събитиен Календар