Несебър ще се побратимява с градове от Русия

Снимка: Несебър
Несебър да създаде контакти с подобни градове в Русия бе една от темите, които обсъдиха посланикът на Руската Федерация Юрий Исаков и кметът на Несебър...

Несебър да създаде контакти и добри взаимоотношения с подобни на него градове в Русия бе една от темите, които обсъдиха посланикът на Руската Федерация в Р България Н.Пр. Юрий Николаевич Исаков и кметът на Несебър Николай Димитров на работна среща в кабинета на градоначалника, съобщават от пресцентъра на несебърската община. Сред акцентите в разговора бе и повишеният интерес от страна на руски инвеститори към жилища тип втори дом именно в района на морския град.
В тази връзка посланикът сподели, че ще търси помощта и съдействието на община Несебър относно коректни инвеститорски компании и фирми, които строят и продават недвижима собственост на територията на общината. Целта е да няма разочаровани, тъй като и броят на търсещите руски граждани да си закупят втори дом в Несебър се е увеличил значително по наблюдения на Исаков. Той сподели още, че Несебър определено е туристическа дестинация, която неговите съграждани предпочитат да посещават. По време на срещата бяха обсъдени и други, предстоящи визити на посланика, като една от тях ще бъде в края на лятото.
 

 

16 юни 2010/ Фокус

 

Добавете коментар
Въведете Кода от картинката в полето под него.

Новини от Бургас и региона
Търси по дума
 
Допълнителна информация
Здравей, Бургас
Виц на деня
Изпрати електронна картичка
Анкета
Кой е най-хубавия град за живеене на Южното Черноморие?
  • Бургас
  • Несебър
  • Поморие
  • Созопол
  • Приморско
  • Царево
Събитиен Календар