Гого спасен с SMS-си

Снимка: Интернет

Гого отказа 22 000 лева за своето лечение от общинския бюджет на Бургас, защото "не е по-различен от всеки  гражданин". Точно заради голямото му сърце, той ще бъде спасен с SMS-си...

 

 

Певецът Георги Найденов-Гого от групата "Тоника" отказа 22 000 лева за своето лечение. Сумата беше предвидена за гласуване от Общинския съвет на Бургас. Мотивът за отказа от парите на тежко болния от синдрома на Лу Гериг певец е, че "не е по-различен от всеки друг гражданин"

Гого Найденов, който пътува за лечението си в Белгия, представи чрез своя син писмо, в което твърди, че се позовава на Правилника за предоставяне на еднократни безвъзмездни финансови помощи в полза на физически лица, гласуван от Бургаския общински съвет. Съгласно него максималната сума за такава цел е 3000 лева.

"Всички средства, които хората дадоха за моето лечение, са доказателство за тяхната любов към мен, която е взаимна. Нека останалите предвидени средства за моето лечение от Бюджета на Община Бургас да бъдат отпуснати за лечение на други болни хора, Благодаря ви от сърце!", пише в писмото си Гого от "Тоника".

Все още не се знае колко лева ще бъдат необходими за лечението на певеца. Това ще бъде уточнено във вторник, след като му бъде направена пълната диагностика в белгийската клиника, която специално за него ще отвори с един час по-рано. Според различни информации, засега лечението е осигурено от събраните пари от  есемеси, които са над 60 000 лева.

Във вторник, 20 април, в бургаската опера е концертът в подкрепа на Гого. Участие са заявили близо 30 изпълнители, сред които Йорданка Христова, ВеселинМаринов, Мариана Попова, "Трамвай номер 5", група "Сигнал". За тези, които няма да успеят да влязат в залата на Операта, са предвидени два големи екрана пред входа на сградата.

19 април 2010 г./Дарик

 

Добавете коментар
Въведете Кода от картинката в полето под него.

Новини от Бургас и региона
Търси по дума
 
Допълнителна информация
Здравей, Бургас
Виц на деня
Изпрати електронна картичка
Анкета
Кой е най-хубавия град за живеене на Южното Черноморие?
  • Бургас
  • Несебър
  • Поморие
  • Созопол
  • Приморско
  • Царево
Събитиен Календар