Яне Янев: Софийската мафия владее Несебър

Снимка: Internet
Заявка за кметския пост в Несебър на следващите избори направи лидерът на партия "Ред, законност, справедливост"...

Заявка за спечелване на кметският пост в община Несебър на следващите местни избори направи лидерът на партия "Ред,законност,справедливост" Яне Янев на среща с гражданите на Несебър в събота.За пръв път от много време, в града-държава дойде лидер на парламентарнопредставена партия,за да изрази позиция ,а и да чуе гражданите,защото след изборите никой не ги питал за нищо.
По-лесно ще промените Конституцията,отколкото ще превземете Несебър,предупредиха  Янев  от публиката.

 

 

В присъствието на още няколко депутати от партията,Янев изложи съображения за промяна на Конституцията.Срид тях са намаляване броя на депутатите на 100,премахване имунитетити на магистрати и депутати,промени в административното деление на страната,възможност за отзоваване на депутати и кметове от избирателите,правомощия на кметовете на населени места и др.
Яне Янев заяви,че софийската мафия владее Несебър и всеки ,който и се противопостави бива отстраняван по различен начин.Той се обяви срещу замените на земи по Черноморието,както и против безразборното презастрояване на курортите.
За реализация на мащабните си проекти портия "Ред,законност,справедливост" организира на 10 март Национален протестен митинг.От него ще започне кампания за събиране на 500 000 подписа ,за иницииране на референдум за свикване на Велико народно събрание и промяна на Конституцията.Подписите ще се събират в различни селища,както и посредством интернет.
Операция "Октопод" е опит на правителството и лична на премиера Бойко Борисов да хвърли прах в очите на хората и да отклони общественото внимание от действителните изключително сериозни финансови и икономически проблеми на България,заяви Яне Янев.Щом може да бъде арестуван Алексей Петров,това трябва да се направи и с Бойко Борисов,защото той няма имунитет и не се различава много от него ,каза Янев.
Партията на Янев ще разчита на гражданското общество и на всички здрави сили ,без софийската мафия ,за положителни промени в страната,стана ясно на срещата.

13.02-2010 / Nessebar-news.com

 

Добавете коментар
Въведете Кода от картинката в полето под него.

Новини от Бургас и региона
Търси по дума
 
Допълнителна информация
Здравей, Бургас
Виц на деня
Изпрати електронна картичка
Анкета
Кой е най-хубавия град за живеене на Южното Черноморие?
  • Бургас
  • Несебър
  • Поморие
  • Созопол
  • Приморско
  • Царево
Събитиен Календар