CARTOON NETWORK ОРГАНИЗИРА БЕЗПЛАТНО ПРИКЛЮЧЕНСКО ПЪТЕШЕСТВИЕ ЗА ДЕЦА ДО ОСТРОВ СВЕТА АНАСТАСИЯ

Снимка:
Страхотно морско изживяване очаква малчуганите на Черноморието тази година. Детският ТВ канал Cartoon Network, в партньорство с Община Бургас, организира вълнуващо пътуване с кораб до Света Анастасия.
Островът се намира съвсем близо до Бургас и тази година ще бъде най-горещата приключенска дестинация за малки и големи. През лятото той ще се превърне в място за невероятни изживявания с много игри и изненади.

На 2, 3, 9 и 10 юли от Морска гара - Бургас в 10.00 ч. и в 13.30 ч. потегля корабът, който ще откара младите авантюристи на острова на приключенията. Там ще ги очакват специални предизвикателства и много забавления заедно с героите от предаването "Време за приключения".

Всички родители, деца и фенове на поредицата могат да се сдобият със своя безплатен билет на 29 и 30 юни и 4 и 5 юли в Морската градина в Бургас от представители на кампанията.

Всички, които не могат да отидат в Бургас и искат да се присъединят към приключенията, могат да посетят http://www.cartoonnetwork.bg/, да изследват невероятния свят на Ооо и да се забавляват по всяко време!
Добавете коментар
Въведете Кода от картинката в полето под него.

Новини от Бургас и региона
Търси по дума
 
Допълнителна информация
Здравей, Бургас
Виц на деня
Изпрати електронна картичка
Анкета
Кой е най-хубавия град за живеене на Южното Черноморие?
  • Бургас
  • Несебър
  • Поморие
  • Созопол
  • Приморско
  • Царево
Събитиен Календар