Файтон прегази руски турист в Слънчев бряг

Снимка: Internet

54-годишният водач на файтона сам съобщил в полицията, че докато се движел по алея в курортния комплекс, внезапно пред конете изскочил 38-годишен руски турист. Животните минали през него. Туристът е откаран в МБАЛ - Бургас без опасност за живота...

Файтон прегази изскочил внезапно пред конете руски турист в Слънчев бряг, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Бургас.

 

 

54-годишният водач на файтона сам съобщил в полицията, че докато се движел по алея в курортния комплекс, внезапно пред конете изскочил 38-годишен руски турист. Животните минали през него. Туристът е откаран в МБАЛ - Бургас и е настанен за лечение в отделение "Неврохирургия", без опасност за живота, предаде бТВ.

Вчера в комплекс "Санта Марина" в Созопол пък е възникнал инцидент с преобръщане на голф количка, при който леко е пострадало 12-годишно момче от Беларус. Установено е, че количката е управлявана от 24-годишен мъж от Бургас, който превозвал с нея беларуското семейство с багажа им. Спирачките на голф количката отказали, а водачът, отчитайки стръмния наклон, завил рязко, при което количката се преобърнала на лявата си страна. От падането пострадало 12-годишното момче.

09/08/2011 Dir.bg

 

Добавете коментар
Въведете Кода от картинката в полето под него.

Новини от Бургас и региона
Търси по дума
 
Допълнителна информация
Здравей, Бургас
Виц на деня
Изпрати електронна картичка
Анкета
Кой е най-хубавия град за живеене на Южното Черноморие?
  • Бургас
  • Несебър
  • Поморие
  • Созопол
  • Приморско
  • Царево
Събитиен Календар