Да помогнем на Петьо да живее!

Снимка: Община Бургас

Да помогнем на Петьо да живее!

На 11 юни 2009 г. от 18.00 часа в Дом на културата "Лукойл" - гр. Бургас ще се проведе благотворителен концерт в подкрепа на 2-годишния Петър Толев Йорданов, който се нуждае от трансплантация... 

Да помогнем на Петьо да живее!

На 11 юни 2009 г. от 18.00 часа в Дом на културата "Лукойл" - гр. Бургас ще се проведе благотворителен концерт в подкрепа на Петър Толев Йорданов. Петър е роден с аномалия на отделителната система. На 2-годишна възраст му е отстранен десният бъбрек, а на левия е направена пластика. По препоръка на лекарите той се мести да живее от Стралджа в Бургас, където е приет да учи в СОУ "Добри Чинтулов" - паралелка с изучаване на български фолклор.На 1 март тази година състоянието му се влошава и той минава на трайна хемодиализа с препоръка за трансплантация. Талантливият Петър Толев расте с българската народна песен между сцените и болниците в Бургас, София, Варна, Стралджа, Стара Загора, Търговище. Носител е на много награди от национални конкурси. Правил е записи в Българско национално радио, съобщи пресцентъра на община Бургас.  Банковата сметка на Петьо:

Петър Толев Йорданов

BG23IORT73784006293800

Инвест банк, клон Бургас

Телефони за връзка: 0899 884 866, 0888 417 54

Екипът на „Бургас Медия” се присъединява към благотворителната инициатива. Да помогнем на малкия Петьо да живее! Той се нуждае от средства за трансплантация.

9 юни 2009/Бургас медия

 

Добавете коментар
Въведете Кода от картинката в полето под него.

Здравей, Бургас
Търси по дума
 
Допълнителна информация
Здравей, Бургас
Виц на деня
Изпрати електронна картичка
Анкета
Кой е най-хубавия град за живеене на Южното Черноморие?
  • Бургас
  • Несебър
  • Поморие
  • Созопол
  • Приморско
  • Царево
Събитиен Календар