Заетите в селскостопанския сектор - със свое място във виртуалното пространство

Снимка:
Заетите в селскостопанския сектор - със свое място във виртуалното пространство

Първата селскостопанска социална мрежа в България Agrosaveti.com навърши една година от създаването си.

„Вече цяла година Agrosaveti.com осъществява своята основната цел и мисия да обединява хората с интереси в областта на селското стопанство, да улеснява общуването помежду им и да обогатява знанията им с най-актуалната информация по приятен и достъпен начин”, обяснява Иван Иливанов от Agrosaveti.com.

„Освен възможност за общуване, предоставяме и потенциал за споделяне на знания, така че сайта да бъде максимално полезен за всеки един от нас.”, допълва г-н Иливанов.

Подобно на останалите социални мрежи, всеки потребител има възможност да изгради свой уникален профил и да участва в различни групи по интереси, където се обсъждат актуални селскостопански теми, поясни Иван Иливанов.

До момента в първата селскостопанска социална мрежа има регистрирани над 1500 потребители, споделени са повече от 1500 снимки и над 300 видео клипове. Независимо от какво се интересува, всеки може да прочете най-актуалната информация, да зададе въпрос към всички или пък сам да създаде тема, в която да сподели своя опит.

Сайтът притежава всички популярни функции на социалните мрежи и има амбицията да се затвърди като мост за осъществяване на продажби и представяне на фирми и селскостопански производители, потвърдиха създателите му. Автор: Иван Иливанов
Добавете коментар
Въведете Кода от картинката в полето под него.

Вашите новини и коментари
Търси по дума
 
Допълнителна информация
Здравей, Бургас
Виц на деня
Изпрати електронна картичка
Анкета
Кой е най-хубавия град за живеене на Южното Черноморие?
  • Бургас
  • Несебър
  • Поморие
  • Созопол
  • Приморско
  • Царево
Събитиен Календар