Динко Динев стяга втора сватба

Снимка: Интернет
Още преди Соня Динева да събере всичките си дрехи от гардероба, Динко Динев представи новата си избраница в живота- плеймейтката Мария Цветкова...

Строителният предприемач Динко Динев по нищо не показва да усеща липсата от физическото присъствие на съпругата си Соня.
Едва преди месец гръмна новината, че милионерите от Св. Влас се разделят с досегашните си съпруги. Още преди Соня Динева да успее да си събере всичките дрехи от гардероба, Динко Динев представи на светско парти новата си избраница в живота- плеймейтката Мария Цветкова. Свежата смяна в спалнята и сърцето на милионера по нищо не показва да е притеснена от сълзите на обидената съпруга. Напротив. Упорито в Св. Влас се завъртя слуха за предстояща сватба между влюбените. Жители на градчето твърдят, че Динев и Мария са истински щастливи от това да са навсякъде заедно. Няма да е изненада , ако слухът за сватба се окаже истина и той се превърне във факт още преди Соня Динева да е решила какво ще спечели от раздялата си с милионера.
Според последните клюки около разпадналото се семейство Диневи, Соня била съгласна да даде развод на Динко Динев само при условие, че той и изплати сумата от 10 млн. лв.
Като контрапункт на нейните дела, ви припомняме думи от нейно интервю от 2008 год, дадено за столично списание . В него тя твърди, че един ден ако ги няма луксът, милионите и диамантите те никога няма да й липсват.

В-к „Солено морско”

 

 

Добавете коментар
Въведете Кода от картинката в полето под него.

Вашите новини и коментари
Търси по дума
 
Допълнителна информация
Здравей, Бургас
Виц на деня
Изпрати електронна картичка
Анкета
Кой е най-хубавия град за живеене на Южното Черноморие?
  • Бургас
  • Несебър
  • Поморие
  • Созопол
  • Приморско
  • Царево
Събитиен Календар