SEO конференция 2013

Снимка:
SEO Конференция 2013 през март

Над 400 души се очаква да посетят Интер Експо Център София в България на 22 март, за да участват в SEO Конференция 2013. Официалният сайт SEO Conference Bulgaria информира, че събитието ще продължи от 9:00 ч. до 19:00 ч. Водещата конференция в страната е фокусирана върху оптимизацията за търсещи машини и маркетинга. Едно уникално място за среща между клиенти, оптимизатори и представители на търсачките.
Новите тенденции в бранша, които ще бъдат анализирани по време на SEO Конференция 2013, представляват интерес за програмисти, копирайтъри, уеб дизайнери, мениджъри, маркетолози и ПР експерти, работещи за компании, които се стремят да подобрят своето присъствие интернет. От английската версия на сайта SEO Conference 2013 научаваме, че в рамките на събитието ще има общо 18 едночасови лекции и дискусионна кръгла маса.
Един от гост-лекторите - Мария Моева, е служител на Google от 2008 г. Нейната лекция е на тема: "Google – подобряване на алгоритмите за качеството на резултатите при търсене" („Google - Algorithmic updates to improve search quality" ). Като част от екипите за качество на търсенето (Search Quality) и Webmaster Trends Analysts, Моева работи директно с екипите Webmaster Tools, Sitemaps и Search Quality, както и с уеб мастъри и собственици на сайтове предимно от руски форуми.
На SEM Конференцията сред другите лектори са собственикът на SEOM.bg Огнян Младенов, Банко Стоянов, Димитър Димитров, Васил Тошков и Лили Грозева. Всички лектори са широко познати като едни от най-добрите експерти в техните области - сред тях има представители на Google, SEO експерти, специалисти по интернет маркетинг и контекстуална реклама.
Организираната от SEOM, Cloxy и searchengines.bg SEO Конференция 2013 е спонсорирана от SuperHosting.bg. Това е нейното четвърто поред издание. На собственици на компании и интернет мениджъри, които ползват SEO и SEM услуги, и на представители на търсачки и специалисти по качество на търсенето, еднодневният форум ще предложи полезна среда за комуникация и получаване на ценен опит.
Програмата на SEO Конференция 2013 е съставена така, че да могат участниците не само да научат за последните изменения в SEO и SEM, но също да намерят отговори на въпроси, които ги интересуват. Целенасочено са избрани такива приложни теми, които да направят конференцията изключително полезна от гледна точка на практическия опит на SEO специалистите.
Повече за SEO Конференция 2013 можете да прочетете на официалния сайт; там има изчерпателна информация за събитието, темите и лекторите, както и упътване как да стигнете до Интер Експо Център.


За повече информация, моля посетете http://seoconference.net Автор: Ася Асенова
Добавете коментар
Въведете Кода от картинката в полето под него.

Вашите новини и коментари
Търси по дума
 
Допълнителна информация
Здравей, Бургас
Виц на деня
Изпрати електронна картичка
Анкета
Кой е най-хубавия град за живеене на Южното Черноморие?
  • Бургас
  • Несебър
  • Поморие
  • Созопол
  • Приморско
  • Царево
Събитиен Календар