Бойко Борисов: Няма как да махнем руските визи

Снимка: Бургас медия

Министър-председателят Бойко Борисов обяви в Бургас, че не се притеснява от подписаното споразумение между руския президент Дмитрий Медведев и турският премиер Реджеп Ердоган за тридесетдневно безвизово пребиваване на руски граждани в Турция. Той каза, че бидейки член на Евросъюза, нашата страна няма как да премахне визите за руснаци...

Министър-председателят Бойко Борисов обяви в Бургас, че не се притеснява от подписаното споразумение между руския президент Дмитрий Медведев и турският премиер Реджеп Ердоган за тридесетдневно безвизово пребиваване на руски граждани в Турция. Той каза, че бидейки член на Евросъюза, нашата страна няма как да премахне визите за руснаци.

Министър-председателят обеща, че външният министър Николай Младенов ще му доложи веднага, след завръщането си от обиколката на балканските страни как е решен в полза на нашия туризъм проблема с бавните руски визи. Борисов каза, че от туристическата гилдия са много доволни, заради реакцията срещу забавянето. Бойко Борисов откри днес в Бургас нова инсталация в Нефтохим, където се срещна с бургаските журналисти.

13 май 2010 г. /Дарик

 

Добавете коментар
Въведете Кода от картинката в полето под него.

Акцент
Търси по дума
 
Допълнителна информация
Здравей, Бургас
Виц на деня
Изпрати електронна картичка
Анкета
Кой е най-хубавия град за живеене на Южното Черноморие?
  • Бургас
  • Несебър
  • Поморие
  • Созопол
  • Приморско
  • Царево
Събитиен Календар