Разводите на Кичка

Снимка: Бургазлии обожават Кичка Бодурова

    Новината, че Кичка Бодурова се е развела зад океана с поредния си съпруг Гари Димитров, хвърли в смут светските клюкари. Само за три дни се изписаха какви ли не небивалици. Певицата има 4 брака. С предишния й мъж, гърка милионер Крис Зарпас, баща на детето й Кристи-Жаклин, се разделиха именно заради Гари. Истината е колкото обикновена като житейска ситуация, толкова и тъжна

       Новината, че Кичка Бодурова се е развела зад океана с поредния си съпруг Гари Димитров, хвърли в смут светските клюкари. Само за три дни се изписаха какви ли не небивалици. Певицата има 4 брака. С предишния й мъж, гърка милионер Крис Зарпас, баща на детето й Кристи-Жаклин, се разделиха именно заради Гари. Натурализираният българин, който има собствен бизнес в САЩ, й предложи брак по особено романтичен начин - пусна годежен пръстен в чашата й с шампанско. Това беше през 2005-а. А какво се случи сега? Истината е колкото обикновена като житейска ситуация, толкова и тъжна, съобщава вестник „Стандарт”. Тези дни Кичка и Гари прекарват часове на телефона. Той е в дома си в Сан Диего, а тя в Лас Вегас, където има няколко къщи. Положението е деликатно поради засиления интерес от страна на медиите. Налага се вече бившите съпрузи да уточняват кой какво е казал, за да избегнат интригите и конфуза помежду си. "Бяхме подали молба за развод още в края на септември. Но и двамата не знаехме дали наистина трябва да го правим. Причината е, че за мен беше мъчение да бъда далече от детето ми. Дъщеря ми живееше при баща си и не искаше и да чуе да се мести в Сан Диего, където няма приятели. Аз страдах много и това се отразяваше на нашите отношения", признава Кичка. Преди Коледа тя направи грандиозен концерт в зала 1 на НДК в стил Лас Вегас. Всичко организира сама и остана без сили. Приятели на Кичка разказват че помолила Гари да дойде. И той я подкрепил, за което му е много благодарна. Всъщност поп звездата вече страдала от раздялата им. По празниците Гари й заявил, че не желае да идва повече в България и предпочитал други места по света. Докато нейното осъществяване като човек и професионалист е в родината. "Докато съм жива, ще се връщам при хората, които ме обичат", неведнъж се е заричала тя.
       Разводът първо не тръгнал административно и Кичка го тълкува като намеса свише. Смята, че Бог не е искал те да се разделят. Но после Гари оправил документите и дори си позволил да я подпише, защото когато излязло решението, тя била в България. Кичка е огорчена, но решава, че може би го е направил поради накърнено достойнство. "И двамата не сме сигурни в нищо. Нямаме никакви проблеми помежду си за уреждане - финансови или каквито и да били. Обезпечени сме достатъчно. Така че, ако някъде се пишат подобни неща, ще бъдат измислица", казва Кичка. И двамата искат да останат приятели. Имали са много щастливи моменти и смятат да ги съхранят завинаги.
       Всички писания по вестниците, че Гари я изгонил и тя си е тръгнала от дома му в Сан Диего, са неверни, твърди „Стандарт”. На 3 януари Кичка излита от София директно за Лас Вегас, защото няма търпение да види дъщеря си. Така че никой на никого не е бил шута. И нито той си е намерил нова, по-млада жена, нито тя се е върнала при бившия си мъж. Напротив, и на двамата им е мъчно, че са се разделили. С предишния си съпруг Крис Зарпас звездата е в прекрасни отношения. Той все още я обожава, както преди. Хора от кръга им гадаят дали пък няма да се съберат отново. Засега се виждат и разговарят за дъщеря си, която много се е разхубавила от последното си идване тук. "Тя има нужда от мен. Особено сега, когато е на 15 години и половина. Взе диплома за шофьор и вече кара кола, но има право само с придружител. След прибирането ми от България бях много уморена и сега се радвам на спокойствие, имам си частен шофьор. Обещала съм й през лятото, за 16-ия й рожден ден, който в Америка е голям празник - sweet sixteen, да я доведа за две седмици на любимия й Слънчев бряг", доволна е Кичка.
      "Да бъдеш с жена като Кичка е много трудно. Защото трябва да си много силен мъж и да нямаш комплекси до нея. Не че тя ги създава. Просто те се комплексират от силния й дух и присъствие. И започват да се държат лошо - поне за последния знам. Не й е лесно", казва нейна приятелка от България. А Кичка признава: "Винаги съм си тръгвала първа. Така е и сега. Но много ми е мъчно. Защото, когато тръгваме към новата любов, сме толкова щастливи и вярваме или поне ни се иска да е последната". Връзка с чужденец едва не проваля кариерата й. "През годините се научих да правя много компромиси. Често отстъпвам и не съм злопаметна. Единствено не бих могла да простя изневяра. Ако го хвана с друга жена на калъп, ще му отрежа пръста и ще му го дам да го изяде!", заяви Кичка в "Жените" на Марта Вачкова. Тя е пределно честна в отношенията си. Живее с някой и му е вярна, докато го обича. Влюби ли се в друг, си признава греха и отива при новия избраник. Двойните игри не са по вкуса й.
       В края на 70-те младото и красиво момиче от Бургас, току-що е завършило Консерваторията и прави пробив в популярния жанр. За нея пишат най-популярните композитори. Заради луда лавстори с чужденец за две години й е забранено да пътува из Европа и не пускат изпълненията й по радиото и телевизията. Милиционери отвеждат любимия от дома й и повече не го вижда. Среща го случайно след 30 години. Нямат какво да си кажат.
       Първият й законен съпруг по случайност носи нейната фамилия - Бодуров, и е музикант. С втория, Дани, работи в Кипър. Третият е гръцкият милионер Крис Зарпас. Среща го в бар в Лос Анджелис, където тя пее. Живеят 14 години. Сега четвъртият Гари също остава в миналото.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Добавете коментар
Въведете Кода от картинката в полето под него.

Акцент
Търси по дума
 
Допълнителна информация
Здравей, Бургас
Виц на деня
Изпрати електронна картичка
Анкета
Кой е най-хубавия град за живеене на Южното Черноморие?
  • Бургас
  • Несебър
  • Поморие
  • Созопол
  • Приморско
  • Царево
Събитиен Календар