Митинг срещу буйовете за петрол в Бургаския залив

Снимка: Интернет

Митинг срещу плаващите буйове за разтоварване на петрол в Бургаския залив по проекта "Бургас -Александруполис" организира Сдружение «Чисто море» на 9 юли от 17.30 часа пред хотел «Мираж». По същото време в конферентната зала на хотела е предвидено публично обсъждане на проекта, организирано от компанията ангажирана със строителството на нефтопровода...

Митинг срещу плаващите метални съоръжения, които ще бъдат разположени в Бургаския залив според проекта за тръбопровода "Бургас -Александруполис" организира Сдружение «Чисто море» на 9 юли от 17.30 часа пред хотел «Мираж», съобщи Дарик. По същото време в конферентната зала на хотела е предвидено публично обсъждане на проекта организирано от компанията ангажирана със строителството на нефтопровода.
За да се защитят интересите на всички жители на Черноморския регион е важно да се направи независима комплексна експертна оценка, която да покаже ползите и загубите от строителството на бъдещия проект, смятат от сдружението и настояват докато не бъде направена такава оценка, да не се предприемат никакви проектни и строителни действия от фирмата изпълнител.

08 юли 2009 / Nеws.dir.bg

 

Добавете коментар
Въведете Кода от картинката в полето под него.

Акцент
Търси по дума
 
Допълнителна информация
Здравей, Бургас
Виц на деня
Изпрати електронна картичка
Анкета
Кой е най-хубавия град за живеене на Южното Черноморие?
  • Бургас
  • Несебър
  • Поморие
  • Созопол
  • Приморско
  • Царево
Събитиен Календар