Откриват новия мол Galleria Burgas с грандиозно шоу и заря

Снимка: Internet

Най-новият мол на Бургас – Galleria Burgas отваря на 15 май с музикално шоу и заря. Много забавления, бонуси и опашки се очакват през първия работен ден на най-големия шопинг център в града. Официалната церемония по откриването ще започне в 9:30 часа пред мола, където домакините -  изпълнителният директор на GTC Bulgaria Дани Беркович и мол мениджърът на Galleria Burgas Симона Първанова - ще приветстват първите си гости с „добре дошли”. Официален гост на откриването ще е и кметът на Бургас Димитър Николов. Тържествен водосвет ще отслужи архиерейският наместник отец Беров под съпровода на църковен хор. Точно в 9:50 часа лентата ще бъде прерязана и първите посетители на Galleria Burgas ще бъдат посрещнати с хляб и сол.

Празничното настроение дълго ще съпровожда посетителите на мола. Пред входа му Бургаският духов оркестър ще изпълнява евъргрийни, джаз и филмова музика. Бургазлии и гостите на града бързо ще открият, че има защо да са сред първите. Под шапката на Galleria Burgas са събрани магазини на водещи брандове и голяма част от тях са подготвили изненади. H&M например които за първи път стъпват в Бургас, ще отворят магазина си в 11 часа на 15 май и първите 100 клиенти ще получат карти – ваучер на стойност 20 лева.

Galleria Burgas дойде тук с намерението да наложи нов начин на живот и култура на общуването, а може би да се превърне и в символ на  благоденствие. Още с откриването си иска да създаде добро настроение в целия град и затова за този ден връща при приятелите му в Бургас един от най-многообещаващите таланти на България – Рафи. С магнетичното си излъчване и популярните си хитове тук ще е и Любо Киров. На четирите естради в пешеходната зона на града ще звучат ритмите на хип-хоп, зумба, капоейра, латино и български фолклор.

Всичко ще започне в 16:30 часа пред Казиното в Морската градина, от където ще тръгне парад, за да „раздвижи” духовете и да каже на хората, че в техния град вече има нещо ново. Живи филмови герои ще напомнят, че тук за първи път в България се открива изложба с декори, костюми и реквизит от холивудски продукции и че най-после и Бургас има своя мултиплекс с 10 кино зали. Шарената групичка ще привлече съмишленици и ще ги отведе до Часовника, където всички ще се забавляват с изпълнения на Рафи и на формация за народни танци „Емона”.

Следващата спирка ще е на пл. „Тройката”, където на сцената вече ще се качи и Любо. Градусът ще повдигат и ритмите на  зумба и капоейра. Множеството ще продължи към БСУ, а там  ще го очакват фолклорна формация „Странджа” и духовият оркестър на Бургас.

Шествието ще продължи към Galleria Burgas. За кратко ще се спре на детската площадка в к с „Братя Миладинови” – там ще прозвучи още едно изпълнение на Рафи. За присъединилите се към парада е предвиден и още един вариант да достигнат крайната му цел – безплатни билети за автобусните линии 12 и 12А. Шествието ще приключи около 19:00 часа пред Galleria Burgas с концерт на Рафи и Любо.

Именно там друга изненада ще очаква най-нетърпеливите посетители на новия мол. Симфоничният оркестър към Бургаската опера – 50 музиканти и 30 хорови певци - ще изпълняват популярна филмова музика. Фойерверки ще сложат финала на грандиозното шоу за откриването на Galleria Burgas. 

7 май 2012 г.

Добавете коментар
Въведете Кода от картинката в полето под него.

Акцент
Търси по дума
 
Допълнителна информация
Здравей, Бургас
Виц на деня
Изпрати електронна картичка
Анкета
Кой е най-хубавия град за живеене на Южното Черноморие?
  • Бургас
  • Несебър
  • Поморие
  • Созопол
  • Приморско
  • Царево
Събитиен Календар